Allergiára milyen gyógyszert szedjek ami nem álmosít? (tudásbázis)
Holnap megyek alergia vizsgálatra!
Két 3 éve voltam de akkor nagyon sok mindenre pirosodtam! Tavaj elött és tavaj nem jött ki idén annyira hogy feldagadt a szemem szájpadlásom az orrom meg folyt nagyon! Ja és viszketek! :-(
Szia!
A fiam mindenre allergiás valamilyen fokban, de fő allergén nála a parlagfű. Eddig többféle gyógyszert szedett már, de mivel állandóan úton van, vezet, így egyik sem volt jó, mert álmosították. Egy ismerős ajánlotta a homoktövis lekvárt. Ahogy a fiam elkezdte szedni 2 hét után mondta nekem, hogy már nem kell az allergia gyógyszer. Megszűnt az orrdugulása és minden ami az allergiával jár.
Én nagyon ajánlom Neked. Nem is drága. Egy bébiétel üvegnyi adag 900 Ft-ba kerül és kb. 1,5 hónapig betart.
Kislányom rengeteg dologra allergiás sajnos.
Amit szed, csak úgy hívom, hogy 'csodabogyó', mert nagyon jó! Nem egy 'felkapott' gyógyszer, de jó! Most nem mondom meg fejből a nevét, de du. megnézem, ha érdekel.;)
Cetirizin hexal és Zyrtec ugyanaz a gyógyszer. Persze attól egyéb összetevőkben lehet eltérés, ami hatásban is érződik.
Nekem inkább loratadin, illetve a kicsit "modernebb" desloratadin vált be. Ez utóbbira is azt írják a gyógyszertárban, hogy este 1. Egyébként soha egyiktől se voltam álmos. Csak alkoholt nem szabad inni a bevételt követő 3 órában;)
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Milyen hatásos gyógymód van a parlagfű allergiára, ha már a legerősebb gyógyszer se használ?
- Szedett valaki homeopátiás gyógyszert allergiára? (Orrfolyás, tüsszögés) Tapasztalatok?
- Melyik allergia elleni gyógyszer nem álmosít?