Allergia tünetmentesítése gyógyszerek nélkül (beszélgetés)
Az újra és újra már számtalanszor megtörtént. Belefáradtam...mintha a kutyámnak mondanám...azzal a különbséggel, hogy ő legalább értelmesen néz.
Mivel nincs jövedelmük, így a bírságot vagy a kényszerkaszálást sem tudják kifizetni.
Eddig el sem tudtam képzelni, mennyire rossz lehet allergiától szenvedni. Ez kész katasztrófa!
A lányaim még ráadásul kicsik, de egész nyáron folyik az orruk, alig alszanak. Nem elég a meleg, még ez is!
Gyógyszerrel pedig nem szívesen tömném őket...
Nekem az idén jó tapasztalataim voltak. Bár 20 éve vagyok allergiás még ilyen könnyű nem volt a parlagfű időszakom. Igaz, hogy sok vitamint szedtem C-t, A-t, D-t, E-t + kalciumot és magnéziumot.Egy hete pedig magneter mágnesterápiát veszek azóta 100%-osan tünet mentes vagyok.
De a csalán tea + 3 teáskanál svéd csepp is segít
Hát, az ilyen ember tuti nem allergiás, aki nem törődik vele, h a parlagfű ott burjánzik a kertjébe... Meg tudnám fojtan iaz ilyet. :)))
És ha feljelentenéd (újra és újra)??
Én is próbálok nem gyógyszerezni, de most már muszáj volt.
Calcium sandozt ittam, az jó volt, vagyis jobb lett, de borzasztóan elálmosított munka közben. :(
De egyetértek Sylvia81-gyel, menjetek el egy term.gyógyászhoz és megmondja, h Neked és a gyerekeidnek mi a legjobb. Mert nem biztos, h ami Neked jó,az nekik is és fordítva.
Többször olvastam már a fényterápiáról, h hatékony, de nem ismerem. Vmi olyan lehet, h belevilágítanak a nózidba és jobban leszel. :)
Viszont, ha itt vkinek van erről tapasztalata, én örömmel olvasnám. Azt is, h milyen, hol (akár priviben) és h mennyi....
Köszike, remélem tudtam én is segíteni!
Van egy homeopátiás készítmény, ha konzultálsz egy homeopatával, biztosan elmondja neked, hogy alkalmazd. Ismered a homeopáriát?
Valami olyasmi a lényege ennek a szernek, hogy X idővel a parlagfű virágzása előtt elkezded szedni, folyamatosan növeled az adagot, és mire virágzik, a szervezeted hozzá van szokva, ezért nem vagy a halálodon.
Nekünk nem kellett (még) ilyen, úgyhogy kb. csak ennyit tudok róla...
A szomszéd telek tele van parlagfűvel, viszont a tulajdonos nem törődik vele (önkormányzati nyomásra sem). Nyáron allergiás lettem (a gyerekeim is), viszont, ha egy mód van rá, kerülném a gyógyszereket.
Ha valakinek van ötlete, vagy bevált tapasztalata, hogy mivel lehetne tünetmentesíteni, megköszönném.
További ajánlott fórumok:
- Milyen hatásos gyógymód van a parlagfű allergiára, ha már a legerősebb gyógyszer se használ?
- Allergia gyógyszer szedése mellé érdemes/lehet homeopátiás szert is szedni?
- Az allergia elleni gyógyszerek tényleg steroid tartalmúak?
- Hogyan enyhítsük a gyógyszerallergia tüneteit?
- Allergia ellen milyen vény nélküli gyógyszert ajánlanátok ami hatásos és olcsó? (ami bevált)
- Van olyan recept nélküli allergia elleni gyógyszer, amit szoptatósan lehet szedni?