Állandón elalszik a gyertya a picébe. Lemegyünk inkább... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én is. Irigylem Márton sógort, hogy ilyen jó humorú rokona van, mint FI.
Egyébként sajnálom, hogy nem találkoztunk, nagyon jó volt a hangulat, és csodálatosan finom volt a liba, és a vörösbor is. Ahogy írtam is, a túrós rétest, ami a tiéd lett volna, Márton sógor négylábúja, és a kapirgálós kétlábúak ették meg.
Mikor megyünk legközelebb? Lehet, hogy nemcsak a libasütéshez ért Márton sógor. Esetleg valami más finomsággal várna bennünket.
Egyébként mi a helyzet a pincében? Forrnak az idei borok? Az a vörös, amit hoztál, még tavalyi volt. Remélem, az idei is lesz olyan jó.
Sajnálhatod. Buli nem volt, de Márton sógor nagyon finomra, belül puha, kívül ropogósra sütötte a libát. Finom volt a vörösbor is, amit FI vitt. Én csak a túrós rétest vittem, de sajnos, Vife a nagy távolság miatt nem tudott eljönni. Az ő részét megette Márton sógor égővörös színű macskája. A kis huncut a túrót ette ki belőle, de a tészta rész se ment kárba. Azt a tyúkok csipegették fel. Egyébként hálás volt a kakas, hogy ő nem került kés alá. Nemkülönben a tyúkok is.
Remélem, a következő Márton-napi libasültből Te is részesülsz.
Szerintem is!
Sokkal finomabb a badacsonyi muskotályos fehérbor.
A barátnőm is fél, mégis jön velem. Nem szabad egy kis félelemtől félni, mert nagyon jót tesz a vérkeringésnek.
Majd még a végén piros bort kell innod h legyen vérkeringésed.
Nem kezdem el, félnék rajta.
Bár azt mondják, fenn még senki sem maradt.🤣
Megsúgom csendben, azon még nem ültem.
Azt hiszem, már nem is fogok.
Na, elment a vonat meg a lovaskocsi is.
Lemaradtam a Márton-napi buliról.🤣🤣
Gond egy szál se!
Elleszek én a saroglyában is. Majd melegítem magam jó kis Vilmos körtepálinkával.
Neked is hagyok, hogy megkóstolhasd, ha Kurittyánfalvára, vagy hova is, mindegy, megérkezünk.
Nem tudsz eltéríteni, hiába riogatsz mindenféle nomád körülményekkel. Ráhibáztál!
Szeretem a laza nomád életet, nyáron a balatoni strandon, novemberben megteszi a lovaskocsi is.
Tényleg, vigyek egy kaniszter Badacsonyi muskotályos bort Márton sógornak? Ez a kedvencem. Szerintem neki is ízleni fog, lehet hogy jobban, mint a veres bor.🤣
Borgáz van,,
Kifort e má bor?
Átfejtetted e má?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan oldjam meg azt, hogy nem akar begyulladni a sütő, elalszik a láng, de a kaja félig készen van, csak a sütésre vár?
- 53 éves "mindig nagyon fáradt"és "egyből elalszik" férfinak milyen multivitamint adjak?
- 2 hónapos kisfiam pár napja csak babahordozóban hajlandó aludni. Kiságyban sír, áttesszük és 2 perc alatt elalszik.Mit lehet ilyenkor tenni?
- A te gyermeked könnyen elalszik délután?Mit csinálsz vele, hogy hamarabb elaludjon?
- Ha a kisfiam elalszik a kocsiban, akkor mit tegyek, hogy ne bukjon le a feje?
- Baba büfizés nélkül elalszik