Hogyan oldjam meg azt, hogy nem akar begyulladni a sütő, elalszik a láng, de a kaja félig készen van, csak a sütésre vár? (beszélgetés)
na,végreee!! :))
úgy látom ezek a netes "szerelések"mindig jól sikerülnek!Én mosógépet szereltem már netről,fajin lett :DD
Támassz neki valamit. Vagy passz.
Fagyaszd le a kaját, és csináld meg akkor, ha jó lesz a sütőd.
macska épp az ölemben van, ritka eset. :)
Használtam már jó párszor és hétvégén is. Akkor 3 próbálkozás után begyulladt. Ennyit még nem kinlódtam vele...
Próbáld meg nyitva hagyni az ajtaját egy időre.
Meg nekem olyat is csinált hogy ha be ki nyomogattam a gombot gyorsan egyszer csak úgy maradt a láng :D...régi szép idők :)))
Használtad már azt a sütőt?
Begyullad?
Az én sütőm ajtaját kb negyed órán át nyitott ajtóval kell üzemeltetni, mert ha hamarabb becsukom az ajtót, elalszik. Utána nem.
tartom én a gombot jó sokáig, de értelmetlen...
A macskát kiteszem az udvarra meg a tengerimalacot, azok legalább éljék túl a kínlódásomat...
És nem egyszerre engeded el a gombot ugye? mivel írtad hogy régi, lehet hogy sokkal tovább kell tartani benyomva, mint az újabb fajtákat..
Nekem is gázpalackos van.. :o)
Hát a porszívót ajánlom: megszívatni kicsit a gázadagolót, nem tömítődött-e el.Felelősséget nem vállalok, de láttam már ilyet.
Fent sem működik? Én beraknám egy lábosba, jól lesütném. Nem lenne szép, de megehető, vendéget sem hívsz rá:)
Hát méreg.
További ajánlott fórumok:
- Hetek óta begyulladt lábujjal mit csináljak? Segítsetek!
- Húznak ki begyulladt fogat?
- Vetélés után begyulladtak a tejmirigyeim. Mit tegyek?
- Van itt olyan akinek foghúzás után begyulladt elfertőződött a seb? Voltam már kipucoltatni de azóta is fáj. Tapasztalatok?
- Epilálás után begyullad az egész karom/a lábam nem/.Ez hogyan előzhető meg?Mit tehetek ellene?
- Lassan három hete vették ki a mandulámat. Még mindig folyamatos fájdalmaim vannak. Már a fülem is begyulladt. Normális dolog ez?