Állandó gyermekruha vásárlási kényszerem van. Más is van, volt így vele? (beszélgetés)
Ha lenne keretem én is megtenném, de sajnos elég szűkösek a kereteink...
De azért ruhák vannak bőven :)
innen onnan folyton jön egy darab és valahogy eddig jól sikerült bevásárolnom azt az egy-egy ruhadarabot, amit eddig is meg kellett vennünk...
Érdekes, hogy voltak olyan ruháink is amit 3 évesen kezdtünk el hordani és 6 évesen vettünk le :D
Na az ilyen ruhákat tudom értékelni:D
Igen,és nem is múlt el:D
De vissza fogom magam,és általában csak azt veszem meg,amikre szükségünk van(kivéve amikor nem tudunk ellen állni egy-egy csini darabnak-)).
De még most is körül nézek a baba boltokban a bébi osztályon is,pedig a legkisebbem is elmúlt már 2 éves:)))Annyira imádom a picurka édes kis rucikat.
Detto :-(
Ez már-már kényszeres...
Ás nekem 2 gyerkőcöm van :-)
Én ritkán veszek, de akkor sokat, viszont felét sem hordják, annyi van...
HA idén nem vennék egy darabot sem, akkor se lenne hiány semmiből. Na jó talán zokniból, mert az fogyóeszköz:)))
Helló!
Igen én is ilyen vagyok :D Csak megfontolom, hogy mi az amire tényleg szükség van :) néha olyan jó cuccok vannak, csak azok már legalább 3-4 évesekre jó :D nekem meg még csak 4 hónapos :)
Hajjaj :) A kedvenceket szinte csak a gyerekruha vásárlós online boltok linkjei töltik ki... :)
De muszáj néha leállni... véges a keret!
Szia!
Dettó :)
Rengeteg ruhája van a gyereknek,naponta 100x átöltöztetném :)
További ajánlott fórumok:
- Vannak kényszeres cselekvéseid/kényszeres gondolataid? 1.
- Futok egy nős férfi után. Mi lehet a bajom? Társfüggőség, kényszeresség?
- Eszel-e kényszeresen ha feszült ideges stresszes vagy?
- Mivel mosod és öblíted a gyermekruhákat?
- Hűtő vásárlási kérdésben tudna valaki segíteni?
- A fegyver szekrény ellenőrzése után mennyi idő míg megkapom a fegyver vásárlási engedélyt?