Állami kitüntetésre kiket lehet felterjeszteni? (tudásbázis)
mindegy, megoldjuk :)
volt már olyan, h lecsúsztuk a határidőt és úgy kellett személyesen bemenni elintézni...
kis smink és csini ruha mindig megteszi a hatását.. :DD
Oké,meggyőztetek :) Mondjuk az ő helyzete más,neki mindennél többet ért egy hálás ölelés a betegtől :) Más munka,más körülmények :)
Bocsi,hogy beleszóltam :)
Ez van az utolsó sorban: 17 Hatályon kívül helyezte: 118/2008. (V. 8.) Korm. rendelet 41. § 96. Hatálytalan: 2008. V. 16-tól.
Passz...
Bal felső sarok: A jogszabály mai napon (2012.VIII.24.) hatályos állapota
Szerintem hatályos.
sajnálom.
de ez csakis a munkáltató hibája, pedig hidd el ez csak papírmunka
köszi szépen! :)
igen, saját hatáskörben többféle címet és díjat adományozunk egyetemi oktatóknak/egyéb alkalmazottaknak stb. de ilyenre még nem volt példa és valami színvonalasabbat szeretnénk adni neki, ne csak annyi legyen, h felcsapom az szmsz-t és rábökök vmelyikre, amit múlthéten találtunk ki.. érted.. :)
nézem a netjogtárat :)
megtaláltam köszönöm: Magyar Felsőoktatásért Emlékplakett
sziasztok :))))
gondolod, basszus ne már...
szerencsétlent tök megviselte...
muszáj lesz találnom neki vmit.
a munkáltató felterjesztheti bármilyen díjra, vagy kitüntetésre, amire van lehetőség. Attól függ milyen munkakörben volt foglalkoztatva.
most ezt a lehetőséget próbálom kitalálni....
Semmi.
Csináltok egy szép nagy oklevelet valamilyen kedves szöveggel, mindnyájan írtok egy-egy mondatot, aláírjátok és bekereteztetitek.
További ajánlott fórumok:
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Te átlépsz-e az állami nyp-be??
- A '60-'70-es években az állami segítségből építették fel a családi házakat?
- CHF hitelnél szerintetek érdemes az állami segítséget kérni, vagy átváltani Euró alapúra, vagy forintra?
- Egy államilag finanszírozott gyermek otthonban, miért éheznek a gyerekek?