Egy államilag finanszírozott gyermek otthonban, miért éheznek a gyerekek? (beszélgetés)
akkor közvetítsd ezt felfelé meggyőzően.
:)
Az alap felvetésre visszatérve...kérdésre kérdéssel válaszolnék
Egy államilag finanszírozott közoktatási intézmény fenntartója, miért hitelekből tartja fenn az intézményeit?
A beidézett tv. tervezeteknek nem csupán a megszorítás a célja, a nyugati államokban a szoc ellátás nagyrésze alapvetően kiszerveződött a civil szférában, és arra támaszkodik.
Hasonlóat akarnak elérni nálunk is, más kérdés, hogy nem vették-veszik figyelembe azt, hogy a civil kezdeményezések gyerek cipőben járnak még nálunk.
Nekik van mit félteni!
Nekünk is van,csak kevesebb!Miattuk!
Kormányunk a saját luxus fényűző életét félti azt mindenáron azt a szinvonalat megtartani, ha törik, ha szakad ebből még egy fikarcnyit sem engednek, mert nekik fontos, a pazarló, költekező életmód, minthogy szétosztanák a szegényeknek maguktól természetesen semmit nem vonnak meg ebből is kitünik mekkora az igazságtalanság hazánkban.
Azt hiszem minden rendes fórumozó egyetért vele.
Filcikének igaza van ebből a szociális szférából
rengeteg pénzt kivont a kormány és ebből az következik, hogy sokkal kevesebb pénz jut a fontos dolgokra és igenis a gazemberek meg zsebrevágják ez sajnos minden területre kihat ez a megszoritás inkább a saját zsebüket tömik meg. Ezeket a csirkefogókat közel sem érinti ez az egész inkább a markukban nevetnek és aki közel van a tüzhöz jó hasznot húz belőle és nem érdekli őket, hogy másokkal mi lesz ezek lelketlen, gonosz és kegyetlen magatartásra utal semmi másra. Szép napot és sziasztok.
Sírva vigad a Magyar!
Hidd el...a felháborodáson én már túl vagyok
Csak nem mindegy,hogy az ember minimálbéréből adja oda jó szívvel azt az 1 százalékot,vagy keres milliókat és sumákol!
Szerinted miért nem keresnek felelősöket sehol sem?Mert akinek keresnie kéne az is benne van!
Én a saját életemért és családomért vagyok felelős,ha nem fognak tudni enni,akkor leszek én a hibás,de nem hinném,hogy ami itt van most,azt mi okoztuk!Próbálok segiteni a rászorultakon,de valóban követhetetlen hogy hova kerül az amit adunk!
Ez a legszörnyűbb...4-5 embert érdekel az egész...na megyek én is a plasztikai sebészetre.
sziasztok
További ajánlott fórumok:
- Idősen, betegen családban vagy otthonban képzeled a jövődet?
- Van-e olyan OKJ-s képzés, ami csecsemőkkel vagy gyerekekkel foglalkozik és államilag támogatott?
- Ha valaki 10 félévet járt nappalin államilag finanszírozott szakra és nem lett meg a kredite, abba kellett hagynia?
- Államilag finanszírozott, nappali tagozatos egyetemista vállalhat részmunkaidős munkát? (nem diákmunka)
- Államilag finanszírozott iskola OKJ-s képzés: Ilyet lehet tenni?
- Tudna nekem valaki államilag finanszírozott gyermek-endokrinológust ajánlani Pest megyében?