Államilag finanszírozott iskola OKJ-s képzés: Ilyet lehet tenni? (tudásbázis kérdés)
2. 57aa4ea1e8 (válaszként erre: 1. - Sexton)
2010. jún. 9. 12:32
Sztem nem!
Pláne, hogy ő ugyan úgy megkapja a pénzt amit te kifizetnél, csak az államtól. De tuti, hogy önkényesen nem döntheti el hogy na, ettől a perctől kezdve emelt szint.
1. Sexton
2010. jún. 9. 12:25
Adott, egy államilag finanszírozott iskola ilyen OKJ-s képzés...
Namármost, az lenne a kérdésem, hogy nem tudja-e valaki, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy a suli az egyik tárgyat, emelt tanfolyamnak nyilvánítja, és kötelezően be kell fizetni az árát, akár igényt tartasz rá, akár nem.
Arról már nem is beszélek, hogy az említett tanfolyam még az alapfokúnak is csak jóindulattal nevezhető
További ajánlott fórumok:
- Egy államilag finanszírozott gyermek otthonban, miért éheznek a gyerekek?
- Ha abbahagytam az első államilag támogatott okj-s képzést, akkor már nem jelentkezhetek egy másik államilag támogatott levelező képzésre?
- Mi a különbség az állami ösztöndíjas képzés és az államilag támogatott képzés között?
- Ha valaki 10 félévet járt nappalin államilag finanszírozott szakra és nem lett meg a kredite, abba kellett hagynia?
- Államilag finanszírozott, nappali tagozatos egyetemista vállalhat részmunkaidős munkát? (nem diákmunka)
- Tudna nekem valaki államilag finanszírozott gyermek-endokrinológust ajánlani Pest megyében?