Alhasi görcs 5. hétben (beszélgetés)
Fel a fejjel!A tested megmutatta, hogy képes vagy teherbe esni, csak most nem sikerült.
Előbb utóbb sikerülni fog!
Nekem a két terhesség között 4 év telet el...Tavaly áprilisban nekem is volt hasonló tesztem, meg napról napra sötétebb, de nem lett belőle semmi.Aztán rá két két hónapra ismét pozitív lett a tesz, és az már sikerült!
Drukkolok!
nem, nem tévedsz
a doki is szívta a fogát nagyon
pcos-ám van így olyan nehézkes ez az egész
A hcg akkor is kimutatható ha csak elindult valami...
Szerintem vékony a mnyh-ád a terhességhez, de remélem tévedek;)
Drukkolok!
igen ez így igaz
csak az a kérdés, hogy mitől van a hcg a szervezetbe?
mert ez nem termelődik csak úgy
Bozontka:Én is látom a második csíkot!
Remélem pozitív lesz a teszted:) Drukkolok!
Egyébként nagyon szép az állom babaszobád:)
Valamilyen szinten normális a görcs.Viszont nekem is ilyen tájt kezdett görcsölni picit a pocim majd már barnáztam és még jó hogy elmentem, mert írt fel a dokim utrogestant.Nehogy a baba elmenjen.Egy biztos a dokid jó ha megnéz, nem szabad semmilyen tünettel játszani és normálisnak tekinteni.A fórumon ahol vagyok sok baba elment mert csak normálisnak kezelték a tüneteket.NA ezzel nem akarlak megrémiszteni csak figyelmeztetni hogy ne vegyél mindent normálisnak.
Minden jót:-)
Szia Timi!
Ne izzgulj, ez teljesen normális!:)
Nekem is görcsölgetett a hasam alja, én teljesen kétségbeesve hívtam a nőgyógyászom, mire közölte, hogy semmi baj nincs, ez teljesen normális:)
Egyébként semmit nem kell vinned csak a tb kártyád.
Sok sikert:)
lehet elmegyek venni egy tesztet
mert ez a hcg vizsgálat engem nem győzött meg
tesztről kép a naplómba olyan volt péntek reggel is
azóta nem csináltam
ma pedig a hcg vizsgálat 28 mlU/ml lett
dokihoz már nem jutottam el
ez valószínű neg. mert a kismamáknak több száz szokott lenni
bár még ma vagyok a ciklus 37. napján és kb a 20-22 körül volt a pé
de holnap vizsga előtt vagy után megkeresem vele
Sziasztok!
1,5 éves a kisebbik lányom. Vele nekem is görcsölgetett az elején a hasam, olyankor lefeküdtem pihenni egy kicsit és el is múlt.
Én már betöltöttem a 9. hetet, amikor először mentem a nődokihoz. Akkor sem vizsgált kézzel, csak uh-on nézett meg. Már hallottam akkor a szívhangját.
Szedtem a magne6-ot, de ha görcsölgetett - pláne 6-7. hónaposan - védőnői tanácsra - ittam egy fél kortynyi konyakot. Rögtön abbamarad a görcsölés!!!
Szinte érezni lehet, hogy megkönnyebbül a hasad, lazul a tested a konyaktól.
Jó, mi?? :DDD
Szia bozontka!
Csak nem negatív lett?Tesztet csináltál és ha igen mit mutatott?
én most voltam hcg vizsgálaton
de semmi jó hírt nem kaptam
Szia, nekem csak annyira mint mensi előtt pár nappal, tehát nem annyira mint amikor meg van, csak mintha meg akarna jönni. Valójában azért érdekelt, hogy nem-e méhen kívüli terhesség, de ha másnak is ilyen akkor biztos nem.
Jó lenne, már ha az orvos megerősítené:-)a családban sokan várják:-)és addig nem merjük bele élni magunkat, amig az orvos azt nem mondja, igen kérem, ön babát vár:-)
szia!
szerintem normális!nekem is volt olyan mintha megjönne-néha mintha markolászták volna a méhemet és itt szúr ott szúr.
azért menj dokihoz-de még sokat nem fog tudni mondani-akkor ha már ver a pici szíve 7-8. hét-már többet.és akkor már többet látni belőle.
lesznek tünetek-próbálj nem izgulni rajtuk-gondolj arra hogy azért van mert napról napra növekszik a babó és jól van odabent-én így viseltem el a kényelmetlenségeket,stb.nem tűntek annyira rossznak.
Szia Tiimi
pont ott tartok ahol te, nekem is görcsöl a hasam
azt mondják, hogy természetes
remélem tényleg az
mert nekem eléggé görcsöl a hasam
neked mennyire? igaz nem annyira mint menstikor közel sem
További ajánlott fórumok:
- Palástfű tea - Okozhat alhasi görcsöket?
- Terhességmegszakítás után meddig normális az enyhe barnás vérzés, és az alhasi görcsök?
- Alhasi görcsök. Mitől lehet?
- Nagyon erős alhasi görcsök, különösen jobb oldalon, nem bírok állni, ülni stb. Mitől lehet? Ciklusom 19.napján vagyok, ha ez számít valamit.
- Mitől lehetnek alhasi görcseim?
- Alhasi feszülés és közepes görcsök a terhesség 5-6. hetén