Alföldi pásztorhús recept
Az Alföldi pásztorhús hozzávalói:Disznótarja Mennyiség igény szerint
mustár
delikát
bors
vöröshagyma
kolbász
szalonna
1 dl fehér bor
Az Alföldi pásztorhús elkészítési módja:
A húst szeletekeben kiklopfoljuk,besózzuk.Mustárral vékonyan bekenjük és ráterítjük a kolbászkarikákat,szalonna csíkokat, vöröshagyma karikákat(mennyiség igény szerint).Megszórjuk kis borssal, delikáttal.Hústűvel össze kell tűzni. Tepsit kiolajozzuk, bele tesszük az összetekert húsokat,1 dl fehér borral meglocsoljuk. Fólia alatt puhára pároljuk,majd fólia nélkül sütni még 10percig.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 89012fe16a, 2013. jan. 15. 14:32
Az alföldi pásztorhús elkészítési módja és hozzávalói.