Alessandro fahéjas almakoktélja recept

Az Alessandro fahéjas almakoktélja hozzávalói:
1,5 dl szűretlen almalé,
1/2 citrom leve,
3 cl gránátalma szirup
ízlés szerint: késhegynyi őrölt fahéj
díszítéshez: 2 db fahéjrudacska

Az Alessandro fahéjas almakoktélja elkészítési módja:
Jól behűtött alapanyagokat használjunk! Először a gránátalma szirupot öntjük a pohárba, majd óvatosan ráöntjük a citromlevet, majd az almalevet is. A fahéjrudacskákkal díszítjük. Késhegynyi őrölt fahéjat szórunk a tetejére.
Felnőttek tehetnek bele 3 cl Calvadost vagy almapálinkát is.
Egészségetekre!
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2018. dec. 27. 21:00
Az alessandro fahéjas almakoktélja elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.