Albert kekszes süti (csíkoska) recept


15 dkg porcukor,
0,5 dl kávé,
3 dl tej,
2 evőkanál kakaó,
3 csapott evőkanál liszt,
1 egész Rama
2 csomag Albert keksz
Az Albert kekszes süti (csíkoska) elkészítési módja:
Albert kekszes süti Egy edénybe rakjuk: 15 dkg porcukor,0,5 dl kávé,3 dl tej,2 evőkanál kakaó, 3 csapott evőkanál liszt. Mindezt simára keverjük.Beleteszünk egy egész Rámát és gázon sűrűre főzzük. 2 csomag Albert kekszet kibontunk. Szépen összeragasztgatjuk őket a főzött krémmel és rudat alakítunk ki belőle, majd a külsejét is bekenegetjük ezzel a krémmel.Hűtőbe tesszük.Másnap srégen/ferdén/ szeleteljük.A vágási felülete jópofa csíkos lesz.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Sookie, 2009. jún. 3. 13:38
Az albert kekszes süti (csíkoska) elkészítési módja és hozzávalói.