Akinek van nimfa papagája segítsen! Azt hittem két fiú nimfám van, de ma kitakarítottam a kalitkát, és találtam egy tojást. Ez hogy lehet? (tudásbázis)
elvileg igen :))
fiatal madárkák???
Ha szeretnél kis nimfákat, akkor nagyon nézz utána hogy mit hogyan kell, mert nem egyszerű, sok dologra kell figyelni, és szerintem ne ettől a tenyésztőtől kérj tanácsot :))
Amúgy, visszatérve erre (bár nem akarok ezen lovagolni) de akkor az embereknél is aki izgatja magát az tuti férfi???? :)))) - na jó viccelek :))
Nekem 2 fiú és egy lány nimfám éldegél együtt egy fiú hullámossal és tök jól elvannak :))
biztos igazad van, de megkérdeztem egy tenyésztőt, aki azt mondta, hogyha izgatja magát, akkor tuti fiú. hittem neki....
szóval ha veszek odút, akkor elképzelhető, hogy lesznek kispapijaim??? :))
igen,nehéz megállapítani
nekem is egyszerre csak egyet tojik,pár naponként.
Attól meg ha van odú ha nincs nem biztos h megtermékenyíti :)
"de az elsőt fiúnak vettem. ami be is igazolódott, mert (bocsánat a kifejezésért) izgatta magát" - hát, először is ezt felejtsd el, ilyen nincsen jó? nem így állapítjuk meg a madár nemét!
egyébként sem könnyű biztosan beazonosítani hogy milyen nemű, sokkal nehezebb mint pl. hullámos esetében!
a nőstény madár esetében meg ugye normális hogy ott az a tojás. ha pedig nincsen nekik odú, fészek akkor nem ül rá, szóval nem fog semmi kikelni a tojásból, meg akkor nem is úgy párosodnak mintha erre meg van a lehetőség!
:)
de az elsőt fiúnak vettem. ami be is igazolódott, mert (bocsánat a kifejezésért) izgatta magát. gondoltam veszek mellé egy lányt. de ő meg mindig rámászott az elsőnek vett papira. ebből gondoltam, hogy ő is fiú.
ráadásul úgy tudtam, hogy több tojást raknak, nem csak egyet.
hja, és a tojás üres volt!
akkor az egyik lány:D
nekem is egy lány van :)
További ajánlott fórumok:
- Penészt hogyan tudom végleg elpusztítíani az ágynemű tartómból? Kitakarítottam, de a cuccok, amik benne voltak, büdösek.
- Kinek a feladata a munkahelyen festés után kitakarítani?
- Mosógép! Hogyan lehetne szépen kitakarítani a felültöltős mosógép tartályát?
- Ülőgarnitúrát szeretnék kitakarítani, de nincs tisztítógépem....ötleteket szeretnék))
- Kerti medence végleges kitakarítása!
- Hogyan lehet a zuhanytálcát kitakarítani?