Kinek a feladata a munkahelyen festés után kitakarítani? (tudásbázis)
Az a baj, hogy nem maszeknál is .
De,mondjuk nekem nem jelentene problémát, hogy kitakarítsam az irodámat. Ott töltöm az időm nagy részét, legyen már akkor élhető.
Nem azt mondom, hogy 10. emeleten daruskosárból mosson valaki ablakot, de évi egy takarítás nekem belefér.
hát ,nálunk az oviban úgy működött,hogy az egyik apuka kifestett,és mindenki takarított mint a kisangyal,hogy reggel jöhessenek a gyerekek
nem csak a takarítónéni,az óvodavezető is
Szerintem erre nincs törvényrendelet. :DD
A festők általában összetakarítanak valamelyest maguk után, tehát nem nektek kell a lekapart tapétát eltakarítani.
Úgy gondolom, ha van egy jó közösség, akkor 1-2 napot a munkából feláldozni erre, még jó buli is. Nem kell ezen így rágódni.
Már a festés is egy "ajándék" az ott dolgozóknak mert megszépül az irodájuk. Ergo elvárható, igen, ha ők is nekiállnak takarítani.
És mindezek mellet úgy vélem, ha kb 5-6 ember összefog, akkor pikk-pakk ki tud takarítani. ;)
Akit megfizetnek érne.
Szerintem se a takarítónő, se az ügyviteli alkalmazott munkaköri leírása nem tartalmaz ilyen feladatot.
Dehogynem. Lehet, ha ellentmond egy hét múlva már keresheti is az új munkahelyet. Természetesen az indok nem az lesz, hogy nem takarított, hanem talál más indokot, ha akar.
De ebben a szituban eltudom képzelni, hogy a fórumindítót szívatják, a kiírt fórumaiból kiindulva.
Nálunk a takarítók csinálják. Olyan nincs, hogy akinek kiadja a főnök! Ilyen hülyeséget!!!!
Bocsánat:D
Ez mindig is a takarítók feladata volt. Ha egy ügyvédi irodát kifestenek, nem gondolom, hogy az ügyvédek vonulnak ki takarítani. De egy orvosi rendelőt sem a doktor úr fog fölmosni.
Ha viszont egy vállalkozás úgy dönt, hogy maguknak kifestetnek, akkor maguk takarítanak, nyilván takarékossági okokból.
Ha magáncégről van szó és a főnök vagy a tulaj elrendeli, hogy mindenki vegyen részt a takarításban, akkor nyilván valóan mindenki, tehát az ügyviteli alkalmazottak is takarítanak.
Első körben a takarítónak.
Másodikban annak, aki leghamarabb megunja a szutykot.
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Felmondhat a munkáltató olyan munkavállalónak, aki nem sokat beszél a munkahelyen, de a feladatait elvégzi?
- Mit csinálsz a munkahelyeden, ha már megcsináltad a feladataidat, de még messze a vége?