Mit csinálsz a munkahelyeden, ha már megcsináltad a feladataidat, de még messze a vége? (beszélgetés)
Nálunk van olyan időszak (beadási időszak), hogy még túlórázni is kell, mert nem végzek a dolgommal, de van a holt(abb) időszak, mint most, amikor van pár levél, amit be kell iktatni, és ha végzek, akkor netezek, vagy átmegyek a munkatársakhoz beszélgetni, mert én is egyedül vagyok. Nekem mindig fél négykor kell postát zárni, tehát a végén van munka, közben meg van, hogy csak vagyok.
Az ilyen holt(abb) idők sem jók, mert van hogy a 8 órából az aktív munkám max 2. óra, amikor meg beadás van, akkor a 8 óra is kevés.
napi 20 percet netezhetünk... letöltök olyasmit ami érdekel, egészség táplálkozás...stb excelbe
és olvasok...
vagy gondolat "nagytakaritást" csinálok
megtervezem a hétvégét, összeirom mire van szükségem....
a régi gyüjteményeimet olvasgatom...
nagyon hasznosan ki lehet használni
én élvezem ( csak kevés ilyen idő van )
de ez igy helyes....
Nekem ilyen a munkahelyemen... de ez nem minden esetben jó.
Ugye főként a válság is közrejátszik, valamint kihelyezett telephelyen dolgozok, ahol kicsi a nyüzsgés, így van, hogy unatkozok...
informatikus vagyok
de az is igaz, hogy sokszor ha van időnk, a laborunkban építgetünk, tesztelgetünk valamit (szórakozásból)
de azért heti pár üveg sör is elfogyik :))
Na persze, létezik ilyen munkahely? :D:D:D
Nálunk nem hagyták, hogy legyen üresjárat. Mindig tolták az anyagot. Inkább az ember kifelé futott a határidőkből.
Mázlista, aki fel tudja tenni ezt a kérdést!
nálunk nem kell azt mutatni, "mintha dolgoznál". ha véletlenül kész van minden (na ez se túl gyakori), van 1. csocsóasztal 2. kávézó, ahol van tévé, meg cigizni is lehet 3. sör.
a leggyakraban egyszerűen beszélgetünk vagy műszaki dokumentációkat olvasgatunk.
ha késő délután van már, akkor sörözünk vagy csocsózunk :)
Én irodában dolgozom, nem sok a munkám, elosztom egész napra. A főnök(ök)nek mindig azt kell mutatni, mintha dolgoznál...
Én általában netezek, olvasgatok, vagy angolt tanulok mostanság. Sajna egyedül vagyok az irodában vagy max. a főnökkel...
Ti mivel töltitek az ilyen kis szabadidőtöket???
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- "Csak azért is megcsinálom!" ... lefogyok és életmódot váltok!
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Felmondhat a munkáltató olyan munkavállalónak, aki nem sokat beszél a munkahelyen, de a feladatait elvégzi?
- Mit csinálsz, ha épp nem vagy a munkahelyen?