Akinek az élete nem indult Pompásan (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Akinek az élete nem indult Pompásan
Nincsenek olyan szép szavak, még anyanyelvünkben sem, amelyekkel leírhatnám azt az érzést, amit cikked olvasása közben éreztem!... Röviden: boldoggá tesz, hogy vannak olyan emberek ebben a kegyetlen világban, mint Te & a párod, meg a fajtamentö egyesület tagjai, akiknek számít minden élet, legyen az emberé vagy állaté.
"Aki egy életet megment, egy egész világot ment meg."
Köszönet érte! ♥
én is megkönnyeztem...sok ilyen ember kéne és nem lenne annyi gazdátlan kutya:((
nem is tudom milyen ember az aki kirak egy kutyát az utcára ...vagy nem fogadja be segítésképpen vagy legalább az elszántság lenne benne mindenkiben..
de egyszerűbb tovább sétálni vagy azt mondják ,hogy NEM!
szomorú...
de nektek gratulálok :)))
Koszonom. A vizslatarsadalom neveben..
Kivanom, h nagyon hosszu evekig tartson ez a toretlen szerelem!
Nem másik kutyáról fogok írni, hanem a Vizslamentőkről. :)
És nagyon szépen köszönöm Nektek a jókívánságokat!
Köszönöm szépen, nagyon jól esik! :)
A következő cikkemet azokról szeretném írni, akikkel most már én is együtt küzdök a hasonló sorsú vizslákért!
Le a kalappal nektek, gratulálok.!! Bár mindenki így viselkedne a kutyusokkal. Nekem is van egy Spánielem fiúka és nagyon szeretem. Fiaim már felnőttek most ő a "gyerek" a családban.
Megkönnyeztem a jóságotokat.
A mi Ginánk is többször visszakerült a menhelyre, mielőtt hozzánk került 2006 karácsonyán.
Több hónap kellett, mire feltétel nélkül megbízott bennünk, évek, hogy ne féljen.
Okos, ragaszkodó, imádjuk:)
Kívánok sok szeretetet, boldogságot, jó egészséget mind a 4-eteknek:)!
Köszönöm szépen kedves szavaitokat!
Igazából azt gondolom, hogy sokat tanulhatnánk a kutyáktól. Pompásnak azok után, amiken keresztülment még mindig feltétlen a bizalma az emberekben!
További ajánlott fórumok:
- Akinek 21-es cukra van és nem inzulinozza magát, élhet még teljes életet anélkül sok gyógyszert szedne?
- Valakinek meg kell halnia, hogy a többiek megbecsüljék az életet?
- Irigy vagyok egy nőre, akinek az élete sikeres.Üzletasszony,s...
- Karma szempontjából mi lehet annak az oka, ha valakinek szappanopera szerű élete van?
- Mennyire változhat meg valakinek az élete, ha valaki egy kis unalmas faluból nagyvárosba költözik?
- Van olyan itt akinek saját fornettis üzelete van?