Akik most szakítottak (beszélgetés)
ki kell tartsunk!
Én beszéltem vele: mint egy angyal úgy beszél, s tudom, hogy ő nem a hízelgésre tervezett, mivel képtelen mást mutatni mint amilyen ő. Már két napja nem evett, s nagyon fontosnak tartja, hogy nyugodjak én meg és ne tegyen nyomást a fejemre. De ki kell tartanom!
mi történt?
Együtt vagyunk... most már én is befejeztem, csak éppen most tényleg erőm legyen kitartani. Hazajöttem, remélem utoljára, de nem tudom, hogy hogyan volt akkora erőm otthagyni őt: szorította a térdem, sírt, könyörgött, hogy ne hagyjam el... az ezem mondott egyet és a szívem mást. Így mint ő soha nem fgo engem senki szeretni...de így megbántani sem:(
Ó, miért teremtődnek ilyen férgek a világra? :S
Az én exem is tett pár dolgot. Sokáig (4,5 év)nem vettem róla tudomást - ilyen az elnyomás. Aztán kitettem, örökre. Soha nem engedtem vissza, pedig 2 évig próbálkozott folyamatosan. Életem legjobb döntése volt, hogy eltiportam, kiirtottam az életemből.
Bár én jogi úton is rendeztem a dolgokat, nem bízok az exmben, nem tudom nálatok van-e közös gyerek? Ha igen, akkor én egy ilyen nemnormálisnál nem bíznám a véletlenre a dolgot, kijelölném bíróság útján a gyámot stb.stb. Jogilag legyen meg a papírforma.
sziazstok
csatlakozom a most szakítottak clubjához de nem előszőr viszont utoljára.Soha többet nem engedem meg senkinek hogy fájdalmat okozzon testileg vagy lelkileg.Most jön a neheze mert albérletet kell keresnem és újra kezdeni az életem:((((((
Sehogy,mert okkal történnek a dolgok.
Aztán,ha úgy alakul nincs mit tenni,elfogadod és továbblépsz .
jaja..így van ez..és soha nem is fog...
max csak az idő megy el..és a dolgok meg nem változnak..csak helybetopi van..
nehogy visszamenj hozzá...nem szabad...kezd új életet..őt pedig tudom nehéz,de zárd le..nincs neked erre szükséged,hogy valaki rángasson,meg agymosásod legyen..;)
biztos ,te is fiatal vagy..előtted az élet..
hát ez elég durva...idegileg kicsit kivan az ember,,nem is kicsit...:S
nem tanácsos neked se a közelébe lenni..
eléggé kiszámíthatatlannak tűnik..remélem téged nem bántott...?!
jézusom...ez horror :(
szegény:(
de az anyját minek fenyegeti?
További ajánlott fórumok:
- Anyámék nem engednek bulizni, össze is vesztem velük, a barátom most szakított velem. Nekem semmi nem jön össze!
- Most szakított velem a barátom, mit csinálhatok a felszabadult szabadidőmben?
- Most szakítottunk és fáj....mit tegyek?
- Most mit tegyek? Szakítottunk, de én szenvedek
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Két hónapja szakítottunk, most együtt töltöttük a hétvégét. Úgy érzem még mindig nagyon szeretem. Mit tegyek?