Akik most kezdik vagy nemrég kezdték a lombikot! (beszélgetés)
Kedves Anyukák, Leendő Anyukák (mint én)és Lombikosok!
Segítsetek nekem!!!!
szükségem lenne 2 db gonapeptyl injekcióra, sajnos 2-vel kevesebbem van a beültetésig, mert ellopták a táskámat amiben benne voltak :(
Árat megbeszéljük.
Köszönöm szépen, adjátok tovább hátha valakinek megmaradt és akkor ő is jól jár, mert nagyon drágák ezek.
Sziasztok!olvassa valaki męg ezt az oldalt?
Nekem pont ma egy hete,hogy kettő fagyasztott lurkót beültettekk!ez a harmadik beültetésem!most fexem és várom,hogy teljenek a napok......
Sziasztok
Nekem most volt az első lombik a sikertelen inszeminaciok után. 3 nap múlva kell mennem vissza. Remelem sikerül.
erre beutalót kérhetek, vagy saját zsebből oldható meg?
Nálad mi volt a lombik oka?
a páromnál vannak gondok...
Nem kötelezőket nem csináltattam. Csodálkoztam is, hogy a nőgyógyászom csak így elengedett, nem jellemző rá. Zavar ez a gyulladás, de hétfőn visszamegyek hozzá és rákérdezek.Kedden a Kaális dokimhoz kell mennem,itt nyomják meg a "START gombot", őszintén szólva rosszul esne, ha kiesne x idő....
Szia!
A gyulladás nem tesz jót semminek, szerintem addig még kezeltesd.
Mi miatt kell a lombik? Nem kötelező vizsgálatokat nem csináltattál? Pl. IR, trombózishajlam...stb.
sziasztok!
Jövő hónapban kezdem én is a lombikot, kedden derül ki, milyen protokollal. Nagyon izgulok már, és rettenetesen várom. Hónapok óta olvaslak Benneteket –mióta kiderült, hogy nálunk is így lehet csak baba- sok hasznos információt cserél itt gazdát amellett, hogy lelkileg is támogatjátok egymást
Minden kötelező vizsgálaton túl vagyok már. Tegnap kaptam kézhez a bakteriológiai leletemet, melyen az áll, hogy kórokozó, gomba nem tenyészett ki, azonban a diagnózis N7600 azaz a hüvely heveny gyulladása. Nem tudtam beszélni az orvosommal, de érdekelne, hogy ez lehet akadálya a stimuláció elkezdésének, vagy bármi másnak? Van-e közületek, aki hasonló cipőben jár(t)?
Szia! Látom te is túl estél néhány dolgon.
Mi 3 sikertelen inszem után készülünk az első lombikra és közben várjuk a csodát, hogy nem lesz rá szükség...
Van azóta jó hír nálad?
További ajánlott fórumok:
- Akik nemrég kezdték a ricinusos hajnövesztést
- Akik mostanában kezdték/kezdik a diétát
- Akik mostanában kezdték/kezdik az Atkins-diétát! (2010.okt. körül..)
- Hogy bírjátok anyagilag a lombikot?
- 2 gyerek után a lombikot támogatja-e az OEP?
- A téma azokhoz szól, akik rendszeresen sportolnak, vagy nemrég kezdték