Akik leszoktak a cigiről (beszélgetés)
Én kétszer nem vettem komolyan, nem volt külön lelki ügy, amikor visszaszoktam. (És nem is könnyen szoktam vissza, pár napig nem is esett jól.)
Amikor most tényleg komoly motiváció is volt, azóta ha jön is kósza ötlet, tudatosan mondok nemet. Még csak 2011 nyara óta, de azóta egy szálat sem, jobb a békesség.
Nem sokan tudják, de a könyvet az angol kiadó nem engedi csak úgy lefordítani. A szövegben is el vannak rejtve dolgok állítólag, ezért van az a "mágikus" hatása. nem osztják meg cask úgy akárkivel, mire figyeljen, ha fordítja.
Nekem Nikotinstop címmel van meg, de először hosszú címe volt, az a példány elveszett.
Én nem egyik napról a másikra szoktam le, hanem előbb csökkentettem az adagot. Próbálgattam, mennyi az a legkevesebb darab, amivel "kibírok" egy napot.
Ezzel sikerült napi 1-3 szálra lecsökkenteni az igényem.
Milyen érdekes a női megérzés, teherbe estem, és mivel már a 3. héttől megtudtam, onnantól kezdve, azonnal letettem, még azt a pár szálat sem szívtam! Nem volt kérdés.
A páromnak nehezebben ment. Ő vett tapaszt (két hétig kellett csak), és a pótcselekvés a mogyoró volt. Mikor jött a rágyújthatnék, akkor egy marék mogyorót elrágcsált. Így megvolt a pótcselekvés, és a csonthéjasok jól hatnak a közérzetre, ezért a hangulatával sem volt gond. Neki ez vált be.
Szinten egyik naprol a masikra. Engem motivalt, hogy a babatervezes egyik feltele, ugyhogy plane! :)
+ olvastam online egy konyvet, a pontos cimet mar nem tudom,de az emlitett forumon az is szerepel. Allan .... Hogyan szokjunk le a dohanyzasrol a cime, talan.
Sok sikert! Ja, en sem hiztam.
Egyik napról a másikra, napi több mint két dobozról, olyan munka környezetben ahol 9-en voltunk és amíg nem tettem le 8-an dohányoztunk, valamint minden este vágni lehetett a füstöt a sörözőben.
Nem volt pótcselekvés és még talán egy-két kilót fogytam is.
Azoktól szeretnék tanácsot kérni hogy kinek,hogy sikerült.És hogy milyen volt az első időszak.
Pót cselekvés volt e esetleg??
Meg minden ehez kapcsolodó tapasztalat érdekel.
Előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- 35 hetesen szoktam le a cigiről. Biztos beteg lesz a baba? Napi 5-6 szálat szívtam.
- Próbáltál már leszokni a cigiről?
- Te is leszoktál a cigiről? Akkor itt a helyed!
- Használt már valaki közületek TABEX nevezetű gyógyszert a cigiről való leszokáshoz? Tapasztalatok?
- Vannak itt olyanok, akik rendes cigiről áttértek Iqos készülékre?
- Akik leszoktak a dohányzásról, tőlük szeretnék kérdezni.