Vannak itt olyanok, akik rendes cigiről áttértek Iqos készülékre? (beszélgetős fórum)
Gondolkodom IQOS készüléken és dohánymentes hevítőrudakon. Vki próbálta már?
Ezt néztem kipróbálni: [link]
A kávé miatt kellemes lehet. Kipróbálnám az IQOS-t de másét főleg járvány idején nem próbálnám ki. Nagy pofára esés lesz ha veszek, mert nem cigizes szerű az élmény? Mennyire számítsak más élményre, mint a dohányzásnál? Teapor és kávéolaj van benne.
Szeretnék leszokni a cigiről és ez lenne a köztes lépcső mielőtt elhagyom. Még 1 év levezető IQOS-ozást engedélyeztem magamnak:)
Igen - igen, bár én már inkább koca dohányos voltam. Eleinte furcsa volt ez a szénára emlékeztető íz és buké, de már egyáltalán nem kívánom a rendes cigit, sőt, ha bele is szívok, majd megfulladok.
Vedd úgy, hogy ha még nem is sikerült teljesen letenni a hagyományost, így is kevesebbet szívsz belőle, ami jó. Legalábbis míg erről is ki nem derül, hogy miért árt többet mint amit használ. :))
Szia! Ha akarod, akkor sikerül áttérni, egyik napról a másikra. :) Persze csodák nincsenek, az elején AKARNI is kell, hogy az egyik szokásodat elcseréld egy másikra. Ha ez megvan, akkor gyerekjáték.
Egy kollégám tért át így az Iqos-ra. Letette az analógot, és hozott egy döntést. Cserélt.
A férjemmel már bőven több mint 1,5 éve tettük le így az analogót, egyik napról a másikra, csak mi elektromosra cseréltünk. Nem mondom, az elején hiányzott a sima cigi, de hoztunk egy döntést és kész. :)
Aki azt mondja ezt nem bírja ki az már hisztizik szerintem.
iSMOD-ra tértem át, az Iqos nem jött be.
Hagyományos cigit biztos soha többet nem fogok szívni.
Szia,1 évig szívtam iqost utánna leszoktam a dohányzásról.Előtte több évtizedig rendes cigit szívtam közel 2 dobozzal.
2 nap alatt szoktam át az iqosra, eleinte én is sokat szívtam, de 2-3 hónap múlva teljesen rá álltam a 'rendes mennyiségre' kb 1,5 heets ment naponta. Utánna leraktam,jó nagy elvonási tünetek árán.
A párom most 2 hónapja kb ,hogy lerakta..Ő gyógyszerel Champixel,nem is szenved a leszokástól..pedig Ő is erős cigis..majd iqosos volt.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a spa méregtelenítő készülékről?
- Radarjelző készülékről tapasztalat?
- Miért nem kapok kedvezményt új készülékre meglévő havidíjasként a T-mobile-nál?
- Mi a tapasztalat a fény és hang készülékről?
- Salin sóterápiás készülékről valakinek van-e tapasztalata? Érdemes megvenni?
- Érdemes beruházni a mostanában divatos elektromos arctiszító készülékre?