Akik 2005-ben jöttek össze a párjukkal. (beszélgetés)
Mi 2007 júliusában simerkedtünk meg.
2 éve szeretnénk babát, de talán most már siekrülni is fog, hétfőn kezdjük a stimut a lombikhoz.
Házzaságot nem tervezünk, mert egyikünk sem házasság párti.
Hogy egy kicsit fellendítsük a fórumot, írjátok le, hogyan ismerkedtetek meg a párotokkal és milyen pozitív élményeitek vannak az együtt töltött éveitekben, stb...
Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!
Sziasztok!
Mi 2004.dec.27-én jöttünk össze a párommal.
Idén augusztusban kérte meg a kezemet,van egy 16 hónapos kisfiunk.
Ez jó hír! Gratulálok nektek és sok boldogságot kívánok!
Csütörtökön végre küldtek egy levelet,hogy minden rendben és nincs akadálya a házasságunknak.:-)Ma voltunk bent az anyakönyvvezetőnél és kitűztük az esküvőnk napját.Már régen készen állunk úgyhogy,úgy döntöttünk december 30.-án lesz a nagy nap!!!!Nagyon boldogok vagyunk:-)!!!
Látom már raktál fel képeket! Nagyon aranyos kisfiad van. Boldog szülinapot neki!
Köszönöm szépen,tegnap betöltötte az első évet,úgyhogy már igazi nagyfiú!
Hát még várunk,de,ha lesz valami majd írok.
Hát igen,igazi nagyfiú!Köszönöm szépen!!!
Szia! Hogy állnak a papírok?
Szerencsés vagy, hogy még nem volt köztetek egy vita sem. Biztos jól megértitek egymást! További szép éveket nektek! :)
Szia! Akkor a kisfiad nemsoká egy éves lesz! Gratulálok! :)
Én 2005.szeptember 10.-én jöttem össze a nálam 10 évvel idősebb párommal.Az év karácsonyán megkérte a kezem,2006 júniusában összeköltöztünk.2007 november 30.-án megszületett szerelmünk gyümölcse,Bendegúz.Vannak viták,de mi már összetartozunk.
Sziasztok. Mi 2005.06.17-én jöttünk össze.
2007.08.13-án megkérte a kezemet :)
De nem élünk együtt én még tanulok...és még íárunk, de amikor csak lehet találkozunk és imádjuk egymást, még nem volt 1 veszekedés sem....ugyhogy minden happy :)
Sziasztok!Mi is 2005-ben jöttünk össze.Június 26.-án.2006.Május 14.-én összeköltöztünk és 2007.Június 23.-án megkérte a kezem.Idén lett volna Szeptember 14.-én az esküvőnk,de a párom nem magyar állam polgár és sok papírt kellet beszereznünk.Mire meg lett minden a két ország között nem volt egyezség.Most várunk és talán még idén meg lesz a polgárink:-)!
Azért meggondolandó, hogy ha neked Pesten van egy jó állásod azt feladod miatta...?! Remélem találtok valamilyen megoldást és boldogok lesztek egymás mellett.
Aha, ez most fordítva van... :) A suli még 1 év, a baj csak az, hogy utána nem akar feljönni Pestre, mert megutálta a várost, pedig eredetileg pesti, én meg jogászként nem nagyon tudok máshol elhelyezkedni... Szóval nem tudom, mi lesz. Szerintem nehezen fogunk kompromisszumos megoldást találni, legfeljebb úgy, hogy elmegyek a közszektorba dolgozni, amit annyira nem szeretnék.
Szia! Akkor nálatok ez fordítva van? Ti együttélés után most vagytok távkapcsolatban? És meddig tart még neki a suli?
Amikor az én párom sem veszi fel a telefont én is morcos szoktam lenni :) És nekünk is azt mondják a barátok,hogy mi vagyunk azok köztük akik biztos hogy együt fogunk megöregedni... :) hát legyen igazuk. :)
Sziasztok!
Én is 2005 aug-ban jöttem össze a párommal (11-én), azóta éltünk együtt, de elkerültem az egyetem végén abból a városból, ő meg még fősulis, úgyhogy maradt...
Elég hullámzó a kapcsolatunk, de szerencsére több a jó benne, bár most lehet, hogy azért látom rosszabbnak a helyzetet, mert nem veszi fel a telefont, és haragszom rá. Mások szerint "álompár" vagyunk, de sokszor nehéz. Amíg együtt éltünk, sokkal jobban kijöttünk, kevesebb volt a konfliktus, de a közeljövőben nem megvalósítható újra együtt lakni.
Szia! Remélem azért semmi rossz sem! Hogy van a kisfiad? Én most a barátomnál, majd csak hétfőn megyek haza :)
Na, mi történt veletek az elmúlt két napban?
Úgy látszik akkor nyerő év volt 2005 párválasztás szempontjából :-))
Nekem is a két legjobb barátnőm 2005-ben jött össze a párjával. Az egyik most kint van Norvégiába a pasijával melózni. A másik barátnőm nemrégiben szakított a barátjával.
Mi júliusban jöttünk össze.De rengeteg olyan ismerősöm van akik akkor jöttek össze(2005.nyara) és azóta házasok,gyerek stb.
Mi is szilvesztereztünk már egy helyen,de az érdekesség az,hogy nem egy helyen laktunk és egy 3.városban volt a szilveszteri buli.fura,hogy akkor nem tüntünk fel egymásnak,pedig elég kis hely volt.
köszönöm.Nov.11.-én lesz 3 hónapos.Zalánnak hívják!
Áh, csak úgy felvetettem a kérdést. :) Nem tudom miért, hiszen amikor csak együtt vagyunk akkor nagyon jól megvagyunk és gondolom ez később is így lesz. :)
További ajánlott fórumok:
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Közösségi oldalon hirdettem egy csizmát. Ma jöttek érte, kifizette a vevő. Erre most ír, hogy nem lett jó a méret, ti visszavennétek?
- Hármasikreim lesznek! Van még valaki rajtam kívül akinek egyszerre jöttek ennyien? :)))
- Akik úgy érzik tönkrement a kapcsolatuk a párjukkal/férjükkel miután megszületett a baba
- Ismertek olyan párt, akik régóta ismerték egymást, de nem jöttek össze, ám évek múlva egymásra találtak?
- Nagyon összejöttek most a dolgok... kivagyok már teljesen.