Aki most kezd el németül tanulni (beszélgetés)
Igen, ha nyelveket akarunk tanulni mindig ismételni kell. Fõleg, ha nem használjuk. Nekem is meg van az alapfoku vizsgám, de teljesen elfelejtettem, mert nem használtam.
Az is sokat segit, ha az ember hangosan mondogatja a szavakat, de inkább kisebb mondatokat és elképzeli magában.
Sziasztok!
Én is szívesen csatlakozom. Tanultam már németet, de sajnos ezidáig nem használtam. Hamarosan pedig szükségem lesz rá:-)
Ne nevess ezt komolyan gondoltam ;-)
Nekem is kellene tanulni de nyelveket nagyon nehezen tanulok :/ Megtanulom a szavakat stb és egy hónap múlva nem emlékszem rá ha nem ismétlem át őket hetente legalább 2x :(
Sziasztok!
Én benne vagyok. Bár valamikor elkezdtem tanulni, de abbahagytam, de ez még régen volt.
Nagyon kevés német tudásom van, miután német barátaink vannak, igaz már nagyon régóta. Annál is inkább jó lenne többet tudnom.
Tehát hajrá, tanuljunk együtt, de mi az elképzelés, hogyan gondoltad kedves fórumot indító?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek meg lehet tanulni 7 hónap alatt németül?
- Segít valaki megtanulni németül?
- Németül tanulni otthon
- Kisfiam (6 éves) most kezd majd úszni tanulni. Az oktató szerint úszódressz kell, ami tartja a hőt. Vettem ....
- Szeretnék megtanulni németül! Hogyan kezdjek hozzá?
- Ha bemegyek egy könyves boltba, melyik német nyelv könyvet ajánlod nekem? Tanultam már németül, de most szeretnék egyedül újra tanulni.