Aki most diétázik hogy oldja meg az ünnepek alatt hogy ne egyen olyat ami hizlal? (beszélgetés)
9. Gumicsirke
2011. dec. 20. 18:14
Szia, én januártól fogyózom, 21-22 kg-nél járok. Szerintem felesleges szadizni magad, hogy ne egyél olyat, ami hizlal..A karácsonyi ebéd azért ne salátalevelekből álljon:) Ebédre szerintem bármit ehetsz, csak mértékkel, max majd kevesebbet vacsizol:)
8. HnéViktória
2011. dec. 20. 08:55
Szia!
Augusztus 20 óta fogyozom eddig 20kg ment le.85-65kg-jelenleg.Végig mértékletesen,de ettem mindent.Most is fogok mindenből enni ,de csak keveset,és minimális körettel.Sütit is lehet-de csak 1-1 kockát.És max többet kell mozogni-és tornával szoktak korrigálni a bevitt többletet.
7. pritta
2011. dec. 20. 08:52
én is félek a kilóktól és úgy döntöttem h a sütiket mellőzöm főként majd, inkább húsok és zöldségekből válogatok többet
6. Luijza
2011. dec. 20. 08:52
Szépen mosolygok mindenkire és nem eszek mást, csak amit a diétám előír. Ha kell, viszem magammal. Elvégre a családdal leszek és ezt nekik is meg kell érteni. Majd esznek helyettem a gyerekek. :)
5. 3fd432567f
2011. dec. 20. 08:51
Nem eszel köretet, meg rántott húst...ha normális a családod, megérti, ez milyen fontos neked, és csinálnak neked egy adag csirkemellet, amit ehetsz...
4. 5bfba16667
2011. dec. 20. 08:47
Én így: Mindent szabad, csak ne éjszaka. :)
Délelőtt bármilyen sütit eszek, sőőőt, olyan 6ig is. Csak délu nyilván kevesebbet. Sok folyadék, dupla edzés. Asszem ennyiit tehetsz:(
3. vikucka
nem eszem köretet és nem eszem nagyon zsíros kajákat sem.
2. angyal 79
Mindenből csak módjával.
1. ani19800924
2011. dec. 20. 08:45
Sziasztok én lassan 1hónapja keményen diétázom,de most rettegek az ünnepek végett,hogy hogy fogom megúszni, hogy a családnál ne kelljen hizlaló ételeket ennem,de nem szeretném azt sem hogy megharagudjanak. Ti hogy vagytok ezzel a témával?
További ajánlott fórumok:
- Mindenkinek aki diétázik! ( Mindegy melyik diétát csinálod, gyere és beszélgessünk!)
- Aki diétázik, mit és mennyit fogyaszt, ill. mit von meg magától ez idő alatt?
- A férjem diétázik, szénhidrát mentes étrendet kell összeállítanom, se kenyér, se tészta, akkor mit egyen?
- Ha valaki kövéren lesz terhes, az a veszélyesebb, ha diétázik terhesség alatt, vagy az ha nem?
- 3 éves kisfiamnak 2,5 napja hasmenése van. Diétázik, iszik rendesen, mit adjak neki ami végre megszünteti ezt?
- Aki diétázik, mit fog főzni illetve enni ma?