Mindenkinek aki diétázik! ( Mindegy melyik diétát csinálod, gyere és beszélgessünk!) (beszélgetés)
Nekem azt mondta egy gyógytornásznő, hogy nagyon sikeresen fogy, amióta sokat mozog (este pl. kerékpározik vagy fut) és nem eszik:
1. Liszteset (kenyeret sem nagyon)
2. Cukrosat (tehát sütit sem, de néha, pl. ünnepkor vagy társaságban kivételt tesz)
Hozzátenném, hogy a túl zsíros étel is hízlal szerintem.
Az is jó, hogy többször enni és keveset.
Szia,
igazán nem követek semmit. Kiiktattam a cukrokat az étrenddemből,először a szénhidrátokat is,de akkor nem maradt erőm a mozgásra. Most reggel eszek kenyeret,azt a jó sűrű,barna teljeskiörlüt. Persze nem sokat. Próbálok odafigyelni,hogy többször egyek keveset. Ugye az 5 étkezés lenne a legjobb,de nekem ennyi nem fér bele,mert azért el kell telnie kb. 3órának az evések közt.
Amíg a kislányom szopizott,addig semmi nem ment le rólam,aztán abbahagytuk a szopit,azóta diéta.Illetve inkébb életmódot váltottam. Ennek majdnem 3 hónapja,és még csak 7kg-nál tartok. 5-6hete nem mozdul semmit,de azért kitartok,csinálom tovább.
Sziasztok,
én is diétázok,illetve próbálok életmódot váltani. Két gyerkőc után vagyok én is,na meg 25kg plusszal. Vagy is már "csak" 20-al.
Sziasztok!
Én most szeretném elkezdeni az update-et, de még nem nagyon találtam hozzá adatot. Nézegettem már a saját lapjukat is, de az nagyon idióta, alig találtam rajta valami hasznosat.
Egyébként sok-sok kilótól szeretnék megszabadulni, sajnos igen szép labda testem van, most már a kisfiam se kifogás, mert 9 hós, igaz még szopik, de okosan nem lehet baj.
gerdinia
az a baj,hogy ha én tornászok, csak mégjobban bedurran a combom, és még nagyobb lesz.Ezért úgy akarom,hogy fogyok 3-5kg-t és utána kezdek el rendszeresen tornászni.
szenia
hát akkor nagyon úgy tűnik,hogy tényleg egy cipőben járunk,csak az a különbség,hogy te már 2 gyereket és megszültél,én meg nem.Tehát neked nagyon dícséretes,hogy ennyi kg vagy. Ti hogy fogyiztok?
Úgy látom mi nagyjából egy cipőben járunk! Én 168 vagyok, most 64,5 kg. Fénykoromban 55 voltam, de a két gyerek között 60 - most már ennyivel is beérném. :-D
Én is járok heti kétszer aerobicra, meg futottam is párszor csak sajnos azt a térdem nem igazán szerette.
Tejóisten.....ez durva nagyon.
Melyik meddőségibe jártatok?
Nekem a helyi orvosok nem tudták kideríteni.
Mikor elmentünk a meddőségi centrumba, ott derült ki, de nálunk nem ez a legnagyobb probléma, ami miatt a lombik kellett, férjemnél is vannak gondok. Tehát 50-50 %-ban vagyunk hibásak. A PCO miatt egyébként túl is stimuláltak, a lombiknál egyik petefészkemben 26, a másikban 25 petesejt volt. Majd kidurrantam, gondolhatod.
Hát akkor nem lehet egyszerű út, ami már mögötted van. Te szedsz a pco-ra valamilyen gyógyszert? Mensid rendbejött a fogyás óta?
Rengeteg pénzt felemézt ha nem fogan meg természetesen a bébi, kívánom, hogy minél előbb kerülj közelebb a kistesóhoz!
Igen, én is.
Nekem többek között ezért nem jön össze természetes úton a baba. Nekem lombikbabám van:)
Most szeretnénk másodikat, de sajnos nincs rá pénzünk - tudom, ez így hülyén hangzik de így van sajnos.
Én is a terhesség után kezdtem fogyózni, amúgy sem vagyok egy nádszál alkat, és még hozzájött a lombikprogram alatt kapott rengeteg hormoninjekció.
Sziasztok!
Csatlakoznék én is :-D
Második kislányom születése után maradt rajtam közel 20 kg, ezt fogyasztom január óta. Eddig 14 kg-nál tartok, ennyi már a két gyerkőc között is voltam, de jó lenne még kb 4-5 kg-ot leadni.
Nem követek semmilyen módszert, saját kútfőből csinálom, egyszer már bejött ez 10 éve, akkor vissza sem jöttek a kilók míg terhes nem lettem.
Ezekhez az utolsó tartalékokhoz már jobban ragaszkodik a szervezetem, gondoltam hátha itt még erőt meríthetek, jó ötleteket találok.
Szia!
Én is...te is??
Köszi:)
Saját kreálmányokat szoktam, kedvencem a fagyasztott zöldségek csirkekockákkal be a mikróba egy jénai tálba, 25-30 percre.Isteni.
Ezen kívül általában valami zöldséget natúran van parizerrel, virslivel, de tojásrántottát is szoktam 3-4-et:) Van hogy zabkorpával keverem össze, és rántotta-palacsintát csinálok, hát az isteni finom tényleg.