Aki már megkapta a Pfizer vakcinát, a 2. oltási időpontot hány napra rá kapta? (beszélgetés)
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Teletabby1)
2021. jan. 25. 09:18
Nektek is vérzett egy kicsit az oltás után? Ahogy a helyére felragasztott vatta levételre kerül, az kicsit véres.
Csak, mert azt lehetne gondolni, h nem fog.
4. teletabby1
2021. jan. 24. 09:44
Első után minimális végtag fájdalom.A páromnak is. Eü-ben dolgozunk, mindketten./ Első 01.19, ismétlés 02.09./
Következő februás eleje.Esetlekeges változás, ha lesz és érdekel, írj,válaszolok! :)
Jó egészséget kívánok mindenkinek! :D
Vigyázz magatokra, egymásra
3. beYOUtiful (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 24. 07:59
Pont 21 nappal késobb van idopontom.
Az elso oltás másnapján fájt a karom illetve fáradt voltam. Ennyi reakciót adottt a testem.
2. asgardi
2021. jan. 24. 07:14
Van a közvetlen környezetemben olyan, aki kapott. Semmi mellékhatás nem jelentkezett nála, és igen, a másodikat három héttel ez első után kapja.
2021. jan. 23. 23:35
Pont 21 nap?
Több?
Kevesebb?
Első oltás után volt valami mellékhatás? Ha igen, kinek mi?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan közöljem egy kedves ismerőssel, hogy egy egyeztetett találkozási dátum nem jó, mert orvosi időpontot kaptam akkorra?
- Ki tudja mióta kell vérvételre időpontot kérni? Hol a beteg jogi képviselet? Szigetszentmiklóson 5 beteg várt és szept. 7-re adtak időpontot
- Aki megkapta a vakcinát, állítólag lehet vírushordozó, csak rajta nem jönnek ki a tünetek?
- Önkormányzatnál milyen esetben adnak 30 napnál korábban időpontot házasságkötésre?
- Emlőbiopsziára időpontot kérni? (Budapest)
- Elvesztettem az időpontot, amit a kórházba adtak fülészetre, ha felhívom őket az előjegyzős számon, meg fogják mondani mi az az időpont?