Akác köz 2. (beszélgetés)
szia Arany!!
Akkor elég szép kor megért.mert ez a nálatok töltött időt jelenti gondolom.
Bármilyen nehéz is , de jobb volt neki már az altatás.
Nem lehet nézni , hogy szenved.
Szia Arany!!!
Olvastam a facén, hogy elment a kiskutyátok az örök vadászmezőkre. Meddig élt ?? ugy értem kutyaévekben ???
és végül is csak elaludt??
a Lilla unokámnak van ilyen fajta kiskutyája , de még vele is alszik!
Szia, szia, kedves Hanka!
Nem tűntem el, itt vagyok, ahogy szoktam. Bakancslistázom, dominózom, (néha) cseverészek a néhai Bárban szerzett ismerősökkel.
Ugyancsak néha elsöprögetem a ház előtt a leveleket az Akác közben... Körbenézek olyankor, de sehol senki, tehát visszabújok a meleg kuckómba, fedél alá.
Minden jót Nektek itt, az Akác köz kettőben!
szia Arany!!
OLvastam a facen a versedet. Nagyon szép megemlékezés a férjedről.
Most ujra kezdtem naplót írni az életemről Isten tudja hanyadszor.Ha érdekel kérj olvasási jogot.
A címe : Kata a boszorka
Paula is eltűnt , mi történt vele nem tudod??
Jövök Hanka.
Úgy elszaladnak a napok, hogy nem tud az ember mindent megcsinálni, amit akar, és mindenhova menni.
Majd igyekszem jelentkezni.
hello régi barátnőim!!
Ne hagyjatok itt??!!MI történt miért nem jösztök be az utcánkba , annyira szerettem itt lenni.
De csak magam beszélek magamban.
Jajj ne már , de kevesen vagyunk.
Hogy mivel kéne magunkat reklámozni?? majd gondolkodom még
szia Arany!!!
Örülök, hogy lánykád jobban van, igazán szerencsés, hogy hamar felgyógyult.És jó , ha egy munkahelyen komolyan vigyázznak a dolgozóikra.
Sziasztok!
Hanka visszaírtam, arany neked mivel foglalkozik a lányod?
Hogy vagytok? Nálatok is egész nap esik?
Szép estét
szia Arany!!
Vigyázz a lánykádra,mert mostanában nagyon alattomos ez a vírus. Csak akkor menjen vissza dolgozni, ha teljesen kigyógyult mert a "sima nátha" meg a covid együtt nagyon veszélyes.
Persze remélhetőleg betartják a szabályt, amit nem mindenhol vesznek komolyan. Mire jó, hogy az iskolásoknak már hőmérőzni kell holnaptól??
Amikor itt az unokám iskolájában Balatonföldváron 2 pozitívos diákot is hazaküldtek , de az osztály meg a tanár maradtak.
szia Anita!!
írtam neked a privibe.
Mi szerte széjjel lakunk, gy értem a nagy családunk miatt.
az orvos Péter Ausztriában.
Zsolt , akinél az 5 unoka van Borsodban, a lányomék és mi az öregek itt a Balaton déli partján Siófok közelében.
Lehet, hogy Tatabányára mész a Szent Borbála kórházba?
Péterék ott laktak és ott dolgozott , míg ki nem mentek
Szia Anita!!
Nagyon sajnálom, hogy nem jól vagy az állandó fájdalom kikészíti az embert.
És mi az , hogy senki nem akar megműteni , bár a részleteket nem írtad le, mire kéne??!
Írd le priviben , ha ugy gondolod , és akkor rákérdezek egy ismerős dokinál.Mi a véleménye.
Szia arany!
Jobbulást kívánok a lánykádnak!
Én hideg időben használok derékmelegítőt, sőt tavaly vettem olyan farmert amire rá volt varrva, de nagyon csinos.
Szervusztok!
Hanka öröm hogy ilyen jó tanulnak az unokáid.
Pingu, szép helyen laksz.
Hasi panaszok kellemetlenek.
Hétvégén lányom is szenvedett a veséjével. Nagyon fájt neki, a munkahelyén huzatot csináltak. Remélem vasárnap sikerült kikurálnia magát.
Szia hanka!
Ne haragudj hogy nem írtam, de napok óta nagyon rosszul vagyok a hasammal.
Az új gyógyszer az a másiknak a helyettesítő gyógyszere, rendes volt a nő aki írta, mert a másik támogatottak 17000 ez még 1500 volt. Sajnos én sokat szedek ezért ez most sokat számított.
Szia Anita!!!
Ha ismersz valaki olyat , akit szívesen meghívnál ide , hogy ne legyen ennyire üres az utcánk, nyugodtan hívjad .Bárkit befogadunk, aki nem zavarja meg "boszorka köreinket"
Amugy , akartam már kérdezni bevált az uj gyógyszered, amit kaptál??
És tényleg merrefelé laksz, ??ugy igaziból?
Szia hanka
Nagyon sajnálom amik veled történtek. Igen jöhet a békacomb, ahogy lesz egy kis időm én is mesélek pár dolgot.
Sajnos nekem sem volt jó életem de köszönöm a bizalmadat hogy megosztották velem. Kicsit később írok ha hazaértem.
szia Anita!!
Ha van kedved látogass el a tanyámra, és főzök finom békacombot ebédre.
Mesélek a nem éppen mesebeli életemről. Csak kérdezz, de én akár magamtól is beszélek , akkora szám van.
amint talán már írtam is 16 évesen elveszítettem apámat, az egyetlen embert , aki önzetlenül szeretett és én viszont. 41 éves volt és főbe lőtte magát.
Talán meg volt az oka is rá, hiszen ittasan okozott balesetet, amiben meghalt egy velem koru fiu/13évesk /
Aztán házi őrizet másfél év , utána börtön.
mire hazakerült már nem az az ember volt , aki elment.
És én is felnőttem még 13 évesen, amikor a börtönlátogatáskor röhögve motoztak a fegyőrök.
és ez tényleg nem mese, minden szó igaz.
jaa ezen én is csodálkozom, hogy még mi mindent átéltem ezek után .
jöhet a békacomb??
szia Vigyefene!!!
oké, csak az én seprűmet kíméld meg, mert én a "keleti JÓ boszorka vagyok"
Ha kell bájitalt is főzök, vagy bármilyen ráolvasást küldök , ha valaki kéri.
Ráérek itt kotyvasztani mindenféle gyógyfüveket.
Sziasztok
Jövök akkor segítek sepregetni, most végeztem a hotelbe.
Még úgyis benne vagyok a munkába, itthon ugyanezt folytatom😀
Hogy vagytok boszik?
Nahát Hanka,
Ha már a boszikba sem lehet megbízni, akkor nagy problémáink vannak.
Ígérem ha elém kerül valamelyik, feléd irányítom.
Hogy a fene vigye el a jó dolgukat, bekenem a seprű-nyelüket valamiféle beavasodott disznózsírral is.