Tudja valaki közületek, hogy okoz-e bármi problémát, ha valaki a sima akácfa magját megeszi? (tudásbázis)
Sziasztok!
Gergőci még mindig lázas.Valami vírusra gyanakszanak,mára még ki is csattogott a kis teste.Nem jöhetnek haza hétfőnél hamarabb.Eddig antibiotikumot kapott,most leállították.Átkerültek egy másik osztályra.
Holnap ismét írok,ha újat tudok.
Remélem,mielőbb hazajönnek!Már nagyon hiányoznak!
Momóka üdvözöl mindenkit!
Nem lesz semmi bajuk!
De azért legközelebb figyeljenek!!!
Szia
Mit mondtam!?
Mit mondtam!?
Ehhhh...
Szia!
Jól van, ez a körülményekhez képest jó hír.
Remélem, minden rendben lesz.
Jobbulást!
Sziasztok!
Momoka és a kisfia bennmaradtak tegnap a korházban, megfigyelés alatt van a kicsi.Én vittem be Őket.Ugyanis tényleg mérgező az akácfa magja.És 2-5 nap a lappangási ideje.Szerencsére nagy baj nincs.Még tegnap délután vettek a kicsikétől vért,kapott infúziót.Este beszéltem Momokával,nem kell az infúzió már,csak antibiotikumot kap.Ugyanis láza még mindig van.Remélem,legkésőbb holnap hazaengedik Őket!Nem kell kivárni benn az 5 napot!
Majd írok,ha tudok frissebb hírt!
Köszi mindenkinek,aki velem együtt aggódik értük!
Nekem a legjobb barátnőm ezen a kerek világon!!!
Helyes, biztos, ami biztos.
Írj, hogy mi van veletek!
VIDD AZONNAL ORVOSHOZ!
KÖSZI
Én a biztonság kedvéért felhívnám az orvost.
Ő majd eldönti, hogyan tovább.
3-4 mag elég sok egy gyerkőcnek. :(
A magja és a kérge is mérgező.
Érdemes megfigyelni, jelentkezik- e valami tünet.
A mérgező növények listáján sok olyan is akad, melyek gondozójuknak már érintésre allergiás tüneteket okozhatnak.
Mérgező például az akácfa kérge és magja. (Virágja, amit édes íze miatt gyerekek ma is szívesen majszolnak, szerencsére nem az.)
no ez bevallom gugliabarátom mondta,de több hleyen van irva a neten ezt másoltam be...
Én nem feltétlenül enném meg.
:D
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Honfoglalón játszik valaki közületek?
- Van itt közületek olyan aki alma alkatú?
- Egy óvodai problémától, a fejtetűtől hogyan lehet megszabadulni hatásosan?
- Használt már közületek valaki Öko-mosógolyót? Mik a tapasztalataitok?
- Dolgozott már közületek valaki kínai étteremben?Igaz, hogy koszosak és köpködnek?