Ajánljatok nőgyógyászt Egerben! (beszélgetés)
Üdv!
Járt már valaki dr. Mikó Gabriellánál? Érdekelne kinek milyen a tapasztalata vele. Egy ismerősöm ajánlotta, de több véleményt is szeretnék mielőtt elmennék hozzá.
Előre is köszi!
Sziasztok!
Ajánlanátok nekem olyan nőgyógyászt Egerben, aki a középkorú nőkkel is foglalkozik, lelkiismeretes, és jó, ha van a magánrendelésén ultrahang.
Vargához jártam, műtött is, de 10x resére emelte a tarifákat, és inkább a terhesekre specializálódott, arról nem beszélve, h. amikor műtöttek, utána ritkán volt bent a kórházban, a varratot is más szedte ki (telefonon szólt oda, h. ugyan vki szedje már ki, mert ő Jászberényben van.
Előre is köszi
Kovács Kázmér a legeslegjobb. Sok nőgyógyásznál voltam már. Kázmérnál ragadtam le, mert kedves is, és fájdalommentesen csinál mindent.
Egyébként előtte csak rossz tapasztalatok voltak nőgyógyász szempontból.
Sziasztok, én új vagyok és csak az érdekelne tudja e valaki dr. Fricz Sándor magánrendeléi díjait?
Előre is köszi, ui.:fontos
"Fricz dr Úr az első babámat daganatnak nézte"
?????????????????????????
Dedúrva! ezen csak röhögni lehet, még akkor is, ha amúgymeg szomorú dolog, de akkor F Úrnak nagy tudása lehet :D Csak tudnám, melyik bolhapiacon vette a diplomáját. Egyébiránt a legtöbb nőgyogyó a hiperszuperextravagány ultrahangfelszereléséből él, ami akkora, mint egy házimozirendszer, emelletti tudása viszont nem arányos az ultrahangfelszerelés nagyságával. Sajnos. Jam, persze, mindig vannak kivételek, s ez most nem róluk szólt.
Dr. Kovács Kázmér jó szakember, a modorával sincs baj. Nagy Pétert is sokan dicsérik. Fricz szabott árral dolgozik, megmondja mennyit kér a szülésért. Szakmailag Tárczy nagyon jó, de a mogorva stílusát kevesen viselik el. Végülis a tudása fontos a szülésnél nem az ölelgetése és dumcsizása. :)
Kelemen Zsolt is egész jól betartja a szakmai protokollt. Szerintem keressetek rá a választott doki nevére, hátha máshol is találni róla valamit, és a kapott infók után döntsetek.
Sziasztok!
Engem is érdekel a téma, 16 hetes vagyok, még nem választottam dokit, elsőt, Bagdán dr-nál szültem, most váltani szeretnék. Fricz Sándorról, Nagy Péterről olvasnék tapasztalatokat, rajtuk gondolkodom, mint dokin.
Szijja BoszyJudit :)))
Vörös Zoltán a volt zongoratanárnőmnek a férje..nekem sosem volt annyira szimpi.
Tesóm Vörös Zolihoz járt, na de az nem most volt.
Szia Katu! :)
Szia!
A Varga Zsoltot nagyon dicsérik. Nekem Fricz Sándor volt a dokim. Én meg voltam vele elégedve, csak szakvizsgázni ment el és sokáig volt távol, így váltottam. Már nem Egerbe járok nődokihoz. A Fricz doki egyébként fiatal és alapos. És endokrinológiából szakvizsgázott :)
Sziasztok!
Egerben tudtok egy jó nőgyógyászt? Ki és miért ajánljátok?
Köszike
Szia!
Az általad említett orvost nem ismerem. Mindkét lányommal Hernádi László volt a szülész-nőgyógyászom (mai napig is). Csak pozitívan írhatok róla.
Szia!
Én mindenféle véleményt hallottam már róla. Mindenkinek magának kell megtapasztalnia, hogy szimpi-e neki... Én nem hozzá járok ,de sok ismerősöm igen. Úgy hallottam, hogy a hosszú várakozási időt már igyekezett minimálisra csökkenteni, ez mindenképpen jó hír, mert régen órás várakozások is voltak.
Úgy tudom, hogy most 6000 ft Egerben a terhesgondozás magánrendelésen.
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Dr. Szántó-Holló György nőgyógyász Egerben!
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?
- Ajánlanátok jó nőgyógyászt Egerben?
- Ajánlanátok nagy tudású, lelkiismeretes nőgyógyászt Egerben, vagy Gyöngyösön?