Ajánljatok erotikus fimet szerelmi légyottra (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudom, hogy már régi téma, de talán valaki látja ezt az írást és tud segíteni.
A "Vénuszdombi mesék (Felicity)" című filmet hol lehetne letölteni? Vagy legalább egy magyar felirat van valahol mellé? Végignéztem már a netet, csak angolul találtam meg, de magyar felirat nincs.. Köszönöm a segítséget! :)
kifogytatok az ötletekből?
anélkül már nem lehet beizzítani a mocit? :O
az bizony bibi..
Felicity, a magyar címe Vénuszdombi mesék volt, én is hasonló cipőben jártam, de végül sikerült megtalálni :D
Alien I - IV -ig
de ne a filmmel foglalkozz!
Vad vágyak ( Denise Richards )
Végzetes vonzerő ( Michael Douglas, Glenn Close )
Elemi ösztön
Óvakodj az idegentől! ( Antonio Banderas )
Eredendő bűn (Antonio Banderas, Angelina Jolie )
talán a Vad orchideák jó.
de olyan igazán igazán jó erotikus film, mint amilyet a fantáziám alapján lehetne csinálni, hát olyan az életbe nem lesz filmen az tuti :)
Hello
Már egy ideje vadászom egy erotikus filmre amit még jópár évvel ezelőtt láttam de sajnos a címét nemtudom. :-( Ebben kérnék segítséget. Annyit tudok róla, hogy a vagy az RTL vagy a TV2 láttam a filmet és emlékszem a sztorira. Röviden leírom ha valaki ráismer és tudja a címét akkor az legyen kedves és ossza meg velem. Történet: Ha jól emlékszem az egész egy leányiskolában indul ahol az ifjú serdülő lánykák kezdik észrevenni a saját testüket. Az egyik közűlük meghívót kap a rokonaihoz valami távoli helyre és ott meglesi a rokonait szex közben majd maga is belekostól a dologba. Ezek után több erotikus kalandban vesz részt majd találkozik egy fiúval beleszeret és vele marad illetve élvezik az együttlétet. Emlékezetes jelentek. A leányzó egy sportkocsi motorháztetőjén veszti el a szüzességét valamint később amikor a barátját egy moziban orálisan kielégíti. Nagyjából ennyi. Akinek beugrik valami jelentkezzen. Ja a történet nem kb néhány tíz évvel ezelőtt játszódik :-) Előre is köszi.
További ajánlott fórumok:
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- Légyszi ajánljatok nekem golyós dezodort!
- Dolgozik valaki a Tesco-ban? Ajánljátok?
- Légyszíves ajánljatok jó illatú női parfümöket! Leírom nagyjából, hogy milyet keresek.:)
- Melyik szülésznőt ajánljátok Székesfehérváron?
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?