Sziasztok. Jan 9 en toltettem a szamba sajat zsirral amit a combombol vettek. Kicsit assximetrikus a szam es nagyon nagy meg mindig. Az orvos szerint ne aggodjak, mert ennek a 40-50 szazaleka felszivodik 6 heten belul. Nekem meg alig valtozott. Ketsegbe vagyok esve, nagyon frusztral a mostani merete. Kicsit turelmetlen vagyok ugyan. Sajat zsir szajba tolteserol vajmi keveset olvastam itt. Tapasztalatok?
Már évek óta szeretném feltöltetni az ajkaimat, de sosem sikerült még rávennem magam. Aki már átesett rajta meg tudná osztani a tapasztalatait? Leginkább az segítene a sebész kiválasztásában, ha tudnátok mutatni előtte-utána fotókat is. Illetve érdekelne, hogy a töltés után mire lehet számítani, hány nap után lehet dolgozni, rendesen enni, beszélni, hány napig duzzadt stb.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.