Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok. (beszélgetős fórum)
12. bbacky
2010. aug. 29. 12:01
sziasztok.Ha van vkinek tapasztalata a juvéderm ultrával valo ajakfeltöltéssel,irjon már léccci.vagy ha tud vmit hosszutávra,de nem végleges feltöltésre.......
11. katalinka02
2010. máj. 24. 12:17
Hát nem tom. De én utánaolvastam és azt halottamm hogy a hyaluronsav mivel nagy méretű molekula
azért vagy tűvel vagy speciális fényekkel( és fel volt sorolva az ultrahang is) lehet bevinni a bőrbe hogy ott térfogatnövekedsét okozzon. Úgyhogy így elméletben működnie kéne. Lehet hogy azért nem terjedt el, mert ez nem kedvezne a plasztikai sebészeknnekXD
10. EMENDEMSZ
2010. máj. 16. 22:13
Ja,ok.Bocs.Azt hittem az injekciósra gondolsz.A kozmetikusos biztos olcsóbb de már elterjedt volna szerintem ha annyira jó lenne.
9. EMENDEMSZ
2010. máj. 16. 22:12
Nekem nem.Én nem szeretnék annyit költeni rá pár havonta.Te tudod.
8. katalinka02
2010. máj. 16. 18:35
igen, az gondoltam hogy nem tartós teljeswn mivel a hyaluronsavat lebontja a szervezet, de ha 3-4 hónapig eltart és eredményes akkor míg is is sokkal sokkal jobban megéri mint a műtét:)
7. EMENDEMSZ (válaszként erre: 7. - Katalinka02)
2010. máj. 15. 07:16
Én még csak hallottam róla de nem láttam.Tartós az sem lehet még ha működik is mert ha lenne külsőleg alkalmazandó tartósabb hyaluronsav akkor be is injekcióznák.
6. EMENDEMSZ
2010. ápr. 25. 11:58
De úgy látom ilyen senkinek nincs itt csak hyaluron sav vagy szilikon olaj.
5. EMENDEMSZ
2010. ápr. 25. 11:57
Mondjuk pl az 5 év után felszívódó outline-ra gondolok,vagy aquamid stb.
4. 6cc8b2d36a (válaszként erre: 3. - EMENDEMSZ)
2010. ápr. 25. 07:27
persze leirhatod
3. EMENDEMSZ
2010. ápr. 25. 07:23
Ok ezt elfelejtettem leírni.:)A saját zsíros is ki van zárva részemről.:)Most ide lehet írni konkrét anyagneveket hogy mire gondolok?
2. 6cc8b2d36a (válaszként erre: 1. - EMENDEMSZ)
2010. ápr. 25. 07:19
Szia
Én öszre szeretném megcsináltatni de nekem a saját zsirommal lesz feltöltve.Az én dokim azt mondta hogy ezzel a legjobb és lagalább 3-szor lesz feltöltve akkor érjük el a végleges eredményt.Öszerinte tartos lesz.
1. EMENDEMSZ
2010. ápr. 25. 07:16
Van valakinek lassan felszívódó (5-8 év) anyaggal töltve a szája?Én erre készülök és igyekszem utánanézni mivel lenne érdemes tölteni. 1-2 éven belül felszívódót és véglegest nem szeretnék.Az implantátummal megjártam.
További ajánlott fórumok:
- 12 év korkülönbség a férfi javára! Lehet ebböl hosszutávú kapcsolat? (23-34)
- Szerintetek hosszú távú lesz?
- Mályva tea mellékhatásai hosszútávú használatkor?Aki tud, segitsen!
- Enyhe narancsbőr hosszú távú eltüntetésére tippek és tapasztalat
- Baktövisről van valakinek hosszú távú tapasztalata?
- Xilox por hosszú távú szedése, okozott már valakinél fokozott vérzékenységet?