Air Leggy vénamasszírozó (beszélgetés)
3. geza167
2013. nov. 18. 12:05
Üdv, hölgyek, azért regisztráltam, hogy utánna olvassak ennek a terméknek amit az asszony favorizál. megvenném neki karácsonyra, de után akarok olvasni, hogy tényleg jó e, mert eddig csak a barátnője véleménye van, aki szerint nagyon hasznos gép, de más véleménye is érdekelne köszönöm
2. macsek007
2013. okt. 9. 13:42
szia! a tesómnak szülés után lett nagyon visszeres a lába, ő használta, és neki segített! bár ez biztos állapotfüggő is, talán meg kellene kérdezni az orvosodat!
1. r.emő
2013. ápr. 22. 10:09
Tv reklámban láttam, interneten rákerestem. Magyar nyelvű felhasználói vélemények, fórumok a témában nem jelentek meg - kivéve a forgalmazó honlapján:(
Elsősorban fájdalom enyhítése és járástávolság növelése miatt szeretném használni. De több helyen olvastam, hogy visszeres lábat "tilos" masszírozni, vérbőségokozó krémmel kenni, gyantázni, bizonyos vibrációs sporteszközöket használni....
Kérdésem:
- van valaki közületek, akinek személyes tapasztalata van a masszírozóval kapcsolatban?
- első és másodlagos visszeres lábra - kanyargó, vastag érkötegek - használható-e?
Minden, a témával kapcsolatos választ várok.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- PCOS - a leggyakoribb oka a női meddőségnek
- Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma?
- Mik a leggyakrabban adott keresztnevek mostanában?
- A leggyakoribb magyar családi nevek
- Szerintetek "gáz" olyan nőnek műkörmöt csináltatnia (szolidat, pl. francia), aki leggyakrabban sportosan öltözködik?
- Mit veszel elő a leggyakrabban?