Agyrázkódás után... (beszélgetés)
Igen lehet,utólagos következménye. Nekem 2,5 éve volt balesetem és 4-5 hete jött elő zuhanószédülés.
Menj el neurológushoz, a biztonságkedvéért.
Igazából nem tanácsot szeretnék, csak tapasztalatokat azoktól, akik sajnos átéltek hasonlót...
Nem, ez nem a vérnyomástól van, teljesen más jellegű.
Szerintem menj el a háziorvosodhoz, mert itt sok jó, és akár rossz tanács is elhangzik, amivel nem jutsz előrébb.
A nagy meleg miatt leesik a vérnyomás, az is okoz ilyen tüneteket.
Majdnem 2 éve volt egy autóbalesetem, ami súlyos agyrázkódást, nyakcsigolya-rándulást és koponyacsont-repedést okozott.
Akkor kb 3 hónapig volt tünet az egyensúlyzavar, kb 6 hónap múlva lettem újra a régi.
Azóta most második alkalommal jön elő az a fajta szédülés, amit akkor is éreztem, azaz ha fel vagy lenézek, vagyis szinte bármerre elfordítom a fejem, minden helyzetváltoztatásnál kb 5 másodperc múlva úgy megszédülök 5-10 másodpercre, hogy kapaszkodnom kell, nehogy elessek.
Akinek volt már agyrázkódása, vannak ilyen hosszútávú, néha-néha jelentkező tünetei?
Olvasgattam a neten, ugye mindent megtudni és mindennek az ellenkezőjét is...de állitólag akár egy életen át cipelhetjük a tüneteket...
Mielőtt kérdeznék, az utolsó orvosi ellenőrzés a 6 hónapos volt, akkor mindent rendben talált.
További ajánlott fórumok:
- Másfél éves kisfiam nagyot esett. Agyrázkódás, ödéma?
- Bevágtam a fejem hátul a falba, egy hülye vetődésem miatt. Vajon lehet agyrázkódásom, vagy agyvérzésem? (Írtó nagyott koppant, kongott)
- Szerinted létezik olyan hogy valaki agyrázkódás után 1 héttel képes többórás forgatást végigcsinálni?
- Mik az agyrázkódás tünetei?
- Normális hogy agyrázkodás után valaki sokat alszik?
- Véletlen lefejeltem a falat. Lehet agyrázkódásom?