Agykontroll: valóban működik! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Agykontroll: valóban működik!
Sziasztok! Most olvastam : Írta: Lilian1112, 2012. május 25. 09:08 [link]
Most egy másik szintén rengeteg ötletet adó, tanító, segítő, fantasztikus könyvről írnék Nektek.💖
Ez a Meghökkentő agykontrollsikerek című könyv, amelyet az Agykontroll Kiadó jelentetett meg. Szerzője Bokor Edith, akit sokan ismernek, a you tube-on is fent van videókkal, amelyekben az agykontroll módszerrel elért sikereiről mesél.🌟🌟🌟
A Meghökkentő agykontrollsikerekben is - ahogy a könyv címe is mutatja - agykontroll módszerrel elért sikerek sorakoznak. Nagyon sok közöttük az egyedi és különleges. Ilyen például az, amikor Edith megjavított háztartási gépeket, autókat. Ezeken kívül nagyon sok embernek segített házeladásban és -vásárlásban, új munkahely megtalálásában, fizetésemelés elérésében, lopott tárgy visszaszerzésében, sikeres vizsgázásban, abban, hogy emberi kapcsolatok megjavuljanak és még hosszan sorolhatnám.💖
Fentieket csak azért írom, mert az AGYKONTROLL maga a csoda. Alkalmazzátok, iratkozzatok be kezdő, majd az Ultra tanfolyamra. Érdemes ismétlőre is időnként elmenni. Gyermekeknek is van, a szülő is jelen lehet. Nálunk az egész Családom elvégezte és idén az unokám is. Ez egy olyan ajándék, - ha alkalmazod is! -, ami egy életen át elkísér, jobb minőségű életet élhetsz.
Bővebb infot a tanfolyamról
itt olvashattok [link]
Egyre jobban és jobban!
Jaaaaaaaaaaaaa! azt én már nagyon régen olvastam.
Ez meg ugye csak ennyit írt.
De már jobban van valamennyire. Videó konferencián beszélt róla, de nehezen tud beszélni :(
Gyógyszereket szed, és újra tanít.
Sajnálom, mert későn ment ezek szerint orvoshoz.
Nagyon egyszerű!
Az agykontroll nem csodaszer.
Amikor pl. az életmódunk nem megfelelő, és bizonyos tápanyagok hiányoznak a szervezetből azt pótolni kell.
Az agykontroll nagyon jó dolog, pl. a mentális egészségre és sokféle elváltozásra, de pl. ásványi anyagot nem tud pótolni.
Más a gyakorlati alkalmazás és más az elméleti ismeret. A technikát nem tudod hatékonyan alkalmazni -szerintem.
Én is először könyvből tanultam meg, aztán beiratkoztam. :) Ég és föld a különbség!
Nekem más az elmetükre technika és más a programozás.
Én így tanultam.
Használd azt, ami neked jó!
tulajdonképpen, mintha egy mesét hallgatna az ember.
azt is látja, átéli, szinte benne él.
erre gondoltam pontosan:
ismerem az elmetükrét, már csináltam.
de, ha hallom is, el tudom képzelni.
Az elmetükre egy kép és, nem monológ.
Látni kell! - elképzelni.
Google a barátod!
Elmetükre - fehér keretes tükör
Szerintetek az működik, ha lemegyek alfába, megcsinálom az elmetükre fekete keretes verzióját, majd a telefonra rámondom az elmetükre fehér keretes szövegét, és azt hallgatom napi szinten, ugyanúgy elérem a hatást, mintha magamnak mondanám?
Természetesen ugyanúgy, alfában tenném, csak a monológot, amit elképzelek, hallgatnám meg rendszeresen.
Megint elakadtam...
:)
Sztem, az önkontroll, nem egyenlő az agykontrollal.
De ebbe már igazán nem mennék bele. :)
Csak nem te vagy a hajdani SAKKOZZUNK:) ?
:DDD