Ágyas burgonya recept
Az Ágyas burgonya hozzávalói:személyenként 1 közepes burgonya
személyenként 1 tojás sárgája
vaj
só
szeletelt trappista sajt
Az Ágyas burgonya elkészítési módja:
burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk és hagyjuk kihűlni. Majd kettévágjuk, és dinnye- vagy karalábévájóval kivájjuk a közepét. A közepét megkenjük a vajjal, sózzuk (lehet használni más fűszert is ízlés szerint), és minden krumpliba beleütünk 1 tojássárgát. A tetejét befedjük a sajttal, és addig sütjük előmelegített sütőben, míg a sajt megpirul rajta.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. júl. 14. 07:06
Az Ágyas burgonya elkészítési módja és hozzávalói.