Borzas sajtos pogácsa recept
A Borzas sajtos pogácsa hozzávalói:Tészta :
50 dkg liszt
3 dl tejföl
2 tojássárgája,
só
25 dkg margarin
Krém:
1/2 l tej
2 tojás,
só
8 dkg liszt,
8 dkg reszelt sajt
8 dkg margarin
A Borzas sajtos pogácsa elkészítési módja:
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk és 1 órát pihentetjük, vékonyra kinyújtjuk, pogácsát szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük, sütjük.A krémhez a margarin kivételével mindent összekeverünk és sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzáadjuk a margarint és simára dolgozzuk. A krémet 2 pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük, és reszelt sajtban megforgatjuk.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. júl. 10. 07:23
A borzas sajtos pogácsa elkészítési módja és hozzávalói.