Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Borzas sajtos pogácsa recept

Borzas sajtos pogácsa recept

A Borzas sajtos pogácsa hozzávalói:
Tészta :
50 dkg liszt
3 dl tejföl
2 tojássárgája,

25 dkg margarin

Krém:
1/2 l tej
2 tojás,

8 dkg liszt,
8 dkg reszelt sajt
8 dkg margarin


A Borzas sajtos pogácsa elkészítési módja:
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk és 1 órát pihentetjük, vékonyra kinyújtjuk, pogácsát szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük, sütjük.A krémhez a margarin kivételével mindent összekeverünk és sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzáadjuk a margarint és simára dolgozzuk. A krémet 2 pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük, és reszelt sajtban megforgatjuk.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A borzas sajtos pogácsa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook