Aggódnom kell? A kislányom kb. két hete kihányja a tejet. Ez tejallergia? (tudásbázis)
Az én kisfiam is laktózérzékeny, és úgy kezdödtek
a gondok, hogy hányt a tejtöl és zöld volt a széklete. Mára minden ok, francia tejet iszik ami
laktózmentes.
Szia.
A szembe szomszédoméknál ugyanez van.Rebi most múlt 3 éves és napok óta ő is kihányja a tejet.Ők most más gyártó tejével próbálkoznak.Náluk sincs semmi tünet,és a kakaó itt is bent marad.
Szia!
Én nem adnék neki a helyedben, nem egy hétig, hanem még sokáig. Valahol olvastam, hogy a szervezet így jelzi, hogy nem kell neki a tej, aztán mégiscsak megkapja, s "beletörődik", később más ételekre jelez majd allergiát, amit nem kap olyan sűrűn, s az ok gyökere kezeletlen marad.
A kislányom novemberben volt kettő éves.Kb két hete kezdődött esténként,hogy megitta a tejet,és ki is hányta egyből.Este tejet adok neki általában,reggel meg a tejbe teszek neki nyuszis kakaóport.Reggelente a kakaó nem jött ki belőle.Még cumisüvegből issza a tejet,kakaót,nagyon nem akarja még letenni.
Azt mondta a doki,(telefonon érdeklődtem,mert a rendelőbe nem akartam odavinni az amúgy egészséges gyereket,nehogy valami bacit elkapjon),hogy most egy hétig ne adjak neki semmiféle tejterméket.Viszont a kakaó meg nem jött ki belőle,nincsenek foltok a bőrén.Nincs más tünet,csak hogy kijön belőle a tej.Tegnap este vettem neki bolti kakaót,a dobozán 41% tej van a készültek között.Nem jött ki belőle.Valahogy ezt nem értem.
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- 14 hónapos kislányom lehet, hogy tejallergiás...?