Afrikai férj (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerencsére nekem még nem volt szerencsém ehhez a bizonyos Ade bácsihoz, de velem egyébként sem tudna mit kezdeni, mert én nem vagyok gazdag nő.
Megvan a véleményem az ilyen pasiról. Milyen ember az ilyen, van ennek az embernek egyáltalán Istene, követ-e valamilyen vallást? Mert egy igazhívő, legyen akármilyen vallású is, nem tesz ilyet, mert semelyik Isten által kinyilatkoztatott szent könyvben nincs az leírva, hogy használd ki, csapd be a nőket. Ha velem valaki ilyet tenne, kapna tőlem hatalmas fejmosást, és bizony rákérdeznék az istenhitének/istnképének mikéntjére.
Az ilyen alakokat ki kéne utasítani Magyarországról. Ha valakinek nincs tartózkodási engedélye, azt nem értem, a hatóságok miért nem utasítják ki az illegálisan ittartózkodókat?
Aki ilyet csinál, hogy így átvág/becsap/zsarol nőket, az az ember egy jellemtelen alak.
Remélem, Isten egyszer megmutatja neki az élet által, hogy nagyon nem jól csinálja, amit csinál.
Üdv: Napirai
Lányok, asszonyok!
Akit egy bizonyos "Ade bácsi" próbál az ujja köré csavarni, nagyon óvakodjon tőle. Csak gazdag nőkre hajt és minél több pénzt próbál belőlük kicsalni. Persze a papirokért is mindent megtesz, mert nincs tartózkodási engedélye. Sajnos már többen estek áldozatául, mind anyagilag és érzelmileg.
Messze kerüljétek el!!!!!
Szia!
Ha van kérdésed hozzám, írd meg ide, vagy írjál privit, vagy az adatlapomon található e-mailcímemre.
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy idepofátalnkodom, nekem nincsen afrikai férjem, és egyáltalán semmilyen férjem nincsen. Azért jöttem ebbe a topicba, mert nagyon szeretem Afrikát, és nem találtam itt a Hoxán másik Afrikával foglalkozó fórumot.
Nagyon érdekesek voltak a hozzászólásaitok.
A nicknevem is afrikai, mert a Napirai afrikai név.
Egy könyvben olvastam ezt a nevet, és nekem nagyon tetszik.
Itt afrikai férjekről írtatok, de lehet hogy nyitok majd egy másik Afrikával foglalkozó topicot.
A baháí vallást tanulmányozom, és Afrikában sok baháí hitű ember él. Ha felveszem a baháí hitet, akkor a második nevem Napirai lesz, ezért nyugodtan szólíthattok Napirainak, hogy szokjam, mert akkor már a Napirait fogom gyakrabban használni, és nem az Annát, mert Anna aze redeti nevem.
Puszillak benneteket, és sok boldogság a kisbabátokhoz.
Nekem még nagyon soká lesz, mert sztem még két évig kell tanulnom ahhoz a baháí vallást, hogy késznek érezem magam a házasságra.
A párkereséssel sincs energiám most foglalkozni.
Megyek, mert pakolnom kell, utazunk el holnap.
akkor legalabb egy kis program csajok!Nekem nagyon tettszik de nem hiszem ,hogy akkor pont hazautazom...majd meglatom
Végülis inkább semmit, mint rosszat :))
Vagyis inkább ne legyen semmi ok az írásra, mint rossz ok.
Mi úgy vagyunk vele, hogy Isten szemében a jó ember a templomon kívül is megismerszik.
Nem járunk.
Nem ártunk senkinek, megpróbálunk segíteni embertársakon ha módunkban áll, jusson 1-2 jócselekedet minden napra.
Afrikában a férjem párszor elmegy amikor otthon van.
A férjem sem mindehol ugyanolyan fekete :)
Ilyen a természet.
Azt szokta mondani, a fehér ember mondja a más színűre, hogy színesbőrű.
De ez nem igaz!!!
A fekete mindig fekete, születéskor, életében, halálakor.
A fehér születéskor vörös, aztán fehér, halálakor lila. Ez aztán a színes, nem ám a mindig fekete!
A fehérember elpirul, elsápad, ha megüti magát, kékül, zöldül, lilul.
A fekete nem változtatja a színét, mint a kaméleon, a fekete mindig fekete.
Akkor most ki itt a színesbőrű!?
Én férjem is keresztény, de nem ilyen elveszett keresztény mint itt Európában.