Adnátok valami jó fogyókúrás étrendet? (beszélgetés)
Aug. 24-én is kipróbáltál egyet.
Cuki, ahogy a sovány lány a videón a barnarizsről regél, de ez neked újra nem fog bejönni, bocs az őszinteségemért.
100 kiló fölött vagy, 5-10 napos "csodák" meg nincsenek.
Életmódot kellene váltanod.
Aug. 24-én is kipróbáltál egyet.
Cuki, ahogy a sovány lány a videón a barnarizsről regél, de ez neked újra nem fog bejönni, bocs az őszinteségemért.
100 kiló fölött vagy, 5-10 napos "csodák" meg nincsenek.
Életmódot kellene váltanod.
3. nap?
Hogy állsz?
ma 101 kg, ez az a pont,amikor is
kipróbálok egy 7 napos Exrém
''fogyókúrás étrendet''.Ma az 1 nap azaz 1./7.
kaloriabazis.hu
napi 5x egyél kicsiket
édesség nuku, helyett kevés magvak, bármi ami valóban hasznos. én a cerbonára szoktam rá, bár ez is feldolgozott, szvl csak módjával.
gyümi délelőtt.
fehérhús főleg, tojás, ez mind mehet mert fehérje. lépj be a facebookon vannak ilyen szénhidrát csökkentett csopik, nagyon hasznosak.
bár sztem ott sem kedvelik ha valaki nem állitja össze saját magának a dolgokat csak kérdez.
sok sikert!
Először is át kéne venni az összeadás/kivonás műveleteket.
Aztán lehet csak kalóriát számolni.
kaloriabazis.hu
Itt a nyár, sok zöldség. Köretnek nyersen, max. párolva.
Semmi kenyér, tészta, tej.
Mindenből a felét.
És mozogj!
.
Valóban elképzelhető, hogy ha ismerném, akkor tudnám, és az is, hogy akkor másként látnám a dolgot.
.
.
Vannak, akik folyton küszködnek a fogyással. (Pont úgy, mint sokan a dohányzásról való leszokással.) Ezerféle fogyókúrás diétát kipróbálnak, lefogynak, visszahíznak, más módszerrel megint fogynak, megint visszahíznak, etc., etc.
.
A 152-t nem tudtam. Hol láttad?
Csak azt tudom, hogy mindenki attól nem hízik, amit nem eszik meg. Aki meg fogyott 24 kilót, az pont tudja, mit nem evett meg.
.
Én egy igen egyszerű és szerintem a leghatásosabb módszerrel fogytam le 87 kg-ról 68-ra, és ezt a súlyom tartom is már több, mint négy éve.
Először is egy hónapon keresztül mindent feljegyeztem, hogy mit és mennyit ettem aznap. De olyan részletességgel, hogy ha a mogyis zacskóból kivettem két szem mogyit, és megettem, azt is beírtam.
Egy hónap után azt vettem észre, hogy sok a nasi, ezért azt azonnal megszüntettem. De olyan mértékben, hogy ma már egyetlen falatot, de még mondjuk egy szem cseresznyét sem eszem napközben.
A következő lépésben elhagytam az ebédet, és helyette csak valami pici kávés süti, de tényleg kicsi, mondjuk egy nápolyi (A nasi pótlására), és egy kávé helyettesíti az ebédet.
Az azt követő lépés az volt, hogy minden addig fogyasztott ételt megfeleztem.
Tehát, ha mondjuk reggelire megettem egy szelet kenyeret egy szelet sonkával, akkor onnantól már csak fél szelet kenyér van helyette, és fél szelet sonka. Ha vacsorára megettem mondjuk tíz szál hasáb krumplit és egy fasírozottat, akkor onnantól, csak öt szál hasáb krumpli és fél fasírozott.
A negyedik lépés pedig az volt, hogy amikor elértem a kitűzött célt, akkor sem növeltem meg az addigi adagokat hétköznap, hanem szigorúan tartottam magam hozzá, és csak hétvégén engedek meg magamnak olyasmit, hogy mondjuk délben eszem egy tányér levest.
És egy bónusz tipp: A napközbeni éhség elverésre legjobb trükk, hogy szopogass el egy Negro cukorkát (A hagyományost.), de jó lassan. Annak olyan vacak az íze, hogy amíg a szádban van, addig biztosan nem akarsz enni semmi mást.
.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető?
- Tudnátok valamilyen fogyókúrás terméket ajánlani?
- Valami hatásos fogyókúrás gyógyszert keresek, amit még nem tiltottak be!
- Napi 500 ft-ból, hogy lehet fogyókúrás étrendet összeállítani?
- A fogyókúra kezdetén érdemes valamilyen étvágycsökkentő tablettát szedni?
- Estefelére valami fogyókúrás vacsora, tippek?