Adjatok tippet. Eljegyzés (beszélgetés)
"Ha megmondod, hogy Te is biztos vagy, akár kiválasztod a gyűrűd, utána este lehet gyertyafény, pezsgő, csipkebugyi, minden ;) Biztos, hogy emlékezetes lesz."
Ez a mondat nagyon tetszett! :)
Teeee, nő ne bonyolítsd az életed! :)
"Mi tökéletesen meg tudunk beszélni mindent!" Látod a felkiáltó jelet? Ez a hangsúlyosabb, nem a bizonytalankodás. Megmondta, hogy szeretné egybekötni Veled az életét, csak rá kell bólintanod.
Szerintem ne epekedj film beli romantikus jelenet után, hiszen meglepetés úgysem lesz számodra a kérdés. Ha szeretnél magad választani gyűrűt, akkor az sem lehet meglepetés; ha bízol az ízlésében még van lehetőség meg a romantikus átadásra.
De az, hogy a szándékról már rég tudsz, kiválasztod a gyűrűt, aztán rendeztek egy színpadias jelenetet már messze áll a romantikától... Bár akkor előre begyakorolhatod a meghatott arcot, a mozdulatot, ahogy odanyújtod a kezed :DD
Nálunk nem volt romantikus jelent. Volt, hogy viccelődtünk azzal, hogy összeházasodunk, és ezért azt hitte a férjem, hogy valójában én nem akarok esküvőt. És egyszer mondtam neki, hogy tényleg szeretnék, és gyakorlatilag megbeszéltük, hogy mind a kettem úgy gondoljuk, hogy megtaláltuk akit kerestünk, és összeházasodunk. Nekem volt ötletem, hogy milyen gyűrűt szeretnék, a férjemnek nagyon tetszedd az ötlet, megcsináltattuk, egyedi gyűrűnk van :)) Nekem ez pl. sokkal fontosabb, mint egy romantikus jelenet.
Meg a másik, hogy kb. 50ezer ft-ot hordok az ujjamon, ha ennyi pénzt valaki ilyen lutrira kiad - mert vagy tetszik vagy nem - az nem normális, és nem akarom az életem hozzá kötni.
Ha meg nem tetszik, akkor cseréljem ki? Az aztán leöl utólag minden romantikát.
Ha megmondod, hogy Te is biztos vagy, akár kiválasztod a gyűrűd, utána este lehet gyertyafény, pezsgő, csipkebugyi, minden ;) Biztos, hogy emlékezetes lesz.
És gratulálok! :)
Mi tökéletesen meg tudunk beszélni mindent! A jövőbeli terveinket, hogyan fogunk élni, hány gyerek, lesz stb. Erről már beszélünk sokszor.
Mi már nem vagyunk gyerekek, készen állunk arra, hogy továbblépjünk.
Ő többször ennek hangot adott. Én nem merem, mert bennem van még, hogy az előző kapcsolatomban ez eszébe sem jutott az exemnek. Ha a gyerek szót meghallotta, már üvöltött és egyszer ütött emiatt.
Talán emiatt vagyok ÉN óvatosabb.
Egyszerűen csak félek, mi van, ha félreértettem őt, nem akarom őt elkergetni azzal, hogy igen, készen állok.
Ezért lenne jó, ha ő döntene, ő viszont látja rajtam a bizonytalanságot, holott nem is vagyok bizonytalan. Mert akarom azt, amit ő.
Szerintem egyszerűen csak szerelmesek vagyunk, azt veszem észre. :)
Ha nem mered kimondani neki, hogy Te hozzámennél, de szeretnéd, hogy egy romantikus pillanatban ő kérje meg a kezed, akkor ennek a házasságnak még nincs itt az ideje. Gyakorlatilag ez az első közös komoly döntésetek, Te pedig nem mered a véleményed kimondani.
Szerintem ne tegyél semmit, amíg erre nem mered rászánni magad. Gondolj bele, mi lesz az első rázós szakaszban, mikor meg kellene beszélni valamit? Mondjuk Te érzed, hogy valami nem stimmel, már tudod is hogy mi, de velekinek ki is kellene nyitni a száját. Szép, hogy az első 9 hónap tökéletes.. Az első kb 2 évben mi sem veszekedtünk, minden pöpec volt... És jöttek gondok. Valójában akkor derült ki, hogy mi tényleg összetartozunk, mert meg tudjuk oldani.
szia
ezt még most is megteheted
é akor mondtam meg neki azt, hogy bármikor hozzá megyek amikor ő azt mondta, hogy nem merné megkérni a kezem
mondtam neki, hogy vele szeretném leélni az életem jóban rosszban, szeretném ha a gyerekeim apja lenne
Hogyan történt? A hétvégére tervezem, hogy értesítsem, csak a hogyan-t még nem tudom.
Jajj
nekem is azt mondta, hogy ő nem fogja megkérni a kezem mert fél attól, hogy nemet mondok
megmondtam, hogy biztos, hogy nem fogok nemet mondani és végül megkért
Szia!
Hát szerintem tuti, hogy azt gondolja, hogy te abszolút kerülöd ezt a gyűrűtémát. Hogy még rá se nézel, nehogy azt higyje, hogy vmit is akarsz. Én legalábbis erre gondolnék.
Nem értem miért nem mersz a kirakatok felé nézni.:) Ez vicces.:)
Na itt vagyok, gyorsan, amíg a párom tévézik.
Nos, pont ez az, hogy én nem szeretném megkérni az ő kezét!
Ő kérje meg az enyémet!
És ezt hogyan adjam a tudtára, nem tudom.
:(
Nem merek az ékszerüzlet elé állni sem azóta..
:)
ma is voltunk az Árkádban és oda sem merek nézni.
Szerintetek ő most mit gondolhat? Hogy én nem szeretném?
Most mennem kell.
A kirakatos ötlet szerintem is jó.
Nekem esetleg még az ugrott be, hogy karácsonykor becsomagolhatnál neki egy olyan ékszerdobozt amibe a jegygyűrűket szokták tenni a pasik.
Tudod a szép, vörös, bársony doboz, tuti leesik neki mit szeretnél vagyis hogy készen állsz.
Amúgy ha tényleg ennyire összeilletek, akkor ne halogasd, sose tudhatod mit hoz az élet, ha nagy a szeretet, szerelem NE engedjétek el egymást!!!
Szorítok, puszi!
Ezek a mai férfiak olyan gyávák!!!
Attól fél, hogy esetleg nemet mondasz, vagy időt kérsz. És az számára megalázó. De így kivesz az egészből a romantika.
Én azt tenném a helyedben, hogy ha már készen állsz a dologra akkor azt megmondanám neki (ha már neki ez ennyire fontos). De nehogy már te kérd meg az ő kezét!!! A nadrágot is neked kell majd hordani??? Ja és kikötném hogy legyen meglepi! Mint a romantikus filmekben! Esetleg ahogy meacska is írt néha a kirakatokat nézegetve mutass rá egy-két olyan gyűrűre ami neked tetszik...mert a legtöbb férfinek izlésficama van.
Tapasztalatből beszélek. Mi annak idején együtt választottuk ki a gyűrűt és együtt is mentünk érte. Azért a kezét nem nekem kellet megkérni, de így utólag jobban örültem volna, ha egy romantikus vacsorán térdenálva kéri meg a kezemet...
Persze tudom nem ettől lesz egy házasság tartós, vagy ilyesmi. Azóta is mindent megbeszélünk egymással és előre eltervezünk. És ez így is van rendjén, csak hát ennek a dolognak másképp kellene lezajlania. Persze ez csak 1 vélemény. Szeretem Őt nagyon még mindig!
Nektek is hasonló boldogságot!
szerintem nem korai:) és igen az ékszerboltos kirakatok jó ötlet:) vagy csak simán beszélgetés közben megejted hogy amúgy ha megkérnél hozzád mennék:P
nekünk a férjemmel az összeköltözés volt ehhez hasonló utalásos:) a padödö költözzünk össze egy jó nagy házba című száma ment, énekeltem és azt mondta jó, miért ne?:DDD
szerintem ha olyan jó a kapcsolat csak úgy mond meg neki amikor jó:)
Úgyis jön a karácsony, menjetek el vásárolni, állj meg az ékszerboltok kirakata előtt, nézegesd a karikagyűrűket és sóhajtozz nagyokat!! :D
Hogy korai-e, azt én nem tudhatom, de mi sem vártunk tovább és nem bántuk meg :)
De édi :)
Hát kérd meg te, ha már úgy érzed :) Ezek szerint, ő már jövőhéten elvenne :DD
Sziasztok.
A párommal 9 hünapja vagyunk együtt. A kapcsolatunk tökéletes, de tényleg! Nagyon szeretjük egymást. Négy hónapja már együtt élünk, nagyon klassz minden. Én 28, ő 31.
A párom már kétszer utalt arra, hogy talán tovább kéne lépnónk a kapcsolatban.
Vasárnap, említette (másodszor), hogy nekem kell megkérnem az ő kezét. Kérdeztem, miért? Ez a szokás? Mondja nem, csak ő nem fogja megkérni az én kezemet, mert nekem kell az övét. Ugyanis ő honnan tudja, hogy én mikor állok készen, valahogy nekem ezt jeleznem kell felé. Én csak hümmögtem, hebegtem-habogtam. Mondta, de csak akkor, ha nagyon nagyon szeretném.
Nagyon mély és őszinte kapcsolat a mienk. Megbízunk egymásban, toleránsak vagyunk és ugyanaz a jövőnk. Már beszélünk arról, hogy mennyi gyermeket szeretnénk, a nevekről, hogyan kéne nevelni, stb.
Nem kapkodunk el semmit. Már mindketten túl vagyuk több hosszú távú kapcsolaton, nem vagyunk kezdők.
Mit tanácsoltok? Nem korai még?
Én szeretném ezt komolyabbá tenni, hiszen mindketten erre vágyunk! Ugyanarra vágyunk, mert iszonyatosan összepasszolunk mi is, és a jövőbeli terveink is.
Hogyan adjam tudtára, hogy én benne vagyok. :)
Nem tudok majd gyakran fellépni, mert nem szeretném, ah meglátná ezt a fórumot.
De olvasni fogok.
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Nemesacél gyűrű eljegyzésre?
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Nálatok mennyi idő telt el az eljegyzéstől az esküvőig?
- Adjatok tippet! 8 hónapos gyermekem mellől még wc-re sem tudok elmenni úgy, hogy ne ordítson!
- Hogy oldjam meg?Adjatok tippet!
- Fehérváriak! Adjatok tippet, hogy hol tudnék darabra gyertyát venni?