Hol lehet beszerezni az Ablak - Zsiráf 39. kiadását? (2014-es kiadás) (tudásbázis)
Szia! Erre itt nemigen kapsz választ.
A nevelési tanácsadó még segíthet talán, de már itt a nyári szünet.
Én jó tapasztalatot szereztem (szintén disz-es a fiam) a minisztériummal.
Azt hiszem, itt indulhatsz, nem tartom törvényesnek az iskola eljárását. Nyilván ki akarják tenni a fiadat.
Bocsánat tudom hogy nem ide tartozik! Még új vagyok itt :/
Kétségbe estem a bizonyítványt illetően Van esély?
Kisfiam 9 éves és harmadjára akarják járatni vele az 1. Osztályt, legelső évben iskola éretlenség miatt ismételt évet amit akkor úgy gondoltam semmi gond hisz a javára válik. Most viszont már kiderült a nevelési tanácsadóban hogy diszlexiás amit jeleztem az of-nek májusban és akkor megkérdezte hogy aláírom e az engedélyt hogy megint az elsőt ismételje?! Persze a válaszom NEM volt mivel csak az olvasás megy neki rosszabbul mint az "átlag" gyerekeknek a többi tantárgyból jól teljesített és persze mert már 9 éves és nemár hogy harmadjára járja az első osztályt! Ebben maradtunk az of- el hogy megértette nem engedem és pont Erre bizonyítvány osztás előtt hívott az of hogy a tantesület nem engedi sem a javítóvizsgát sem azt hogy másodikba menjen! De mondom ez így hogy lehetséges? Erre ő: így. Mondom a papírt sem írtam alá a gyerekemet megfogja viselni + csúfolni fogják hiába hogy nem ő tehet róla! Persze ez a tantestületet hidegen hagyja! Hová tudok ezzel fordulni hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?!
Pontosan! Így is horror pénzeket kell kifizetniük, minek azt tetézni azzal, hogy csak egy adott kiadás a megfelelő.
Sosem fogom megérteni...
tulajdonképpen,egy gyerek lexikon a-tól zs-ig,
tök mindegy milyen szinű,
mért kell még ezzel is szivatni a szülőket,
Én arra lennénk kíváncsi, hogy egyes kiadások között mi a különbség?
Szerintem nem nagyon van, hiszen az újra kiadásnak pont az a lényege, hogy a már kiadottból adnak ki újabb x darabot.
Engem sosem érdekelt a tanár heppje.
A gyerekem azt vitte magával ami az enyém volt. Ez egy 1971-es.
A légy jó mindhalálig pedig az 50-es években lett kiadva.
Van olyan kötelező, ami az enyém volt és van olyan, ami az férjemé.
Sosem volt gondja a tanároknak. Rá nem tudna venni, hogy vegyek egy újabb ablak-zsiráfot vagy Gőgös Gúnárt, pont jó, ami itthon van:D
Biztos sikerülne :D
Ja nem :D
Kb inkább nem tanít akkor :D
Én a többi szülővel próbálnék összebeszélni. Egységesen megrendeljük egy tételben a szükséges számú legújabb kiadást, plusz eggyel a tanárnő számára.
Olcsóbb a szállítás, elosztani meg el lehet. A tanárnő örüljön az ingyen példányának, a szünet alatt lesz ideje kicsit átdolgozni a tanmenetét.
De akkor tényleg legyen ebben egység a szülők között, senki ne partizánkodjon azzal, hogy valahonnan megszerzi a 39-est.
A másik, amit még ilyenkor szoktak, hogy akinek megvan, azét lefénymásolják és beköttetik..
Nem a legszebb, de szintén legalább meglesz :)
Időközben kerestem még az ISBN alapján, de más oldalakon vagy nincs készleten vagy csak előrendelhető.
ISBN: 978-963-11-9590-3
Ez konkrétan a 39. kiadás ISBN azonosítója.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Melyik/milyen ruhadarab az? amire már régóta vágysz de nem lelsz rá vagy nehezen tudod beszerezni?
- Műkorcsolyát fogok tanulni, milyen korit érdemes beszerezni hozzá?
- Milyen üzletben lehet gyöngyöt beszerezni?
- Olcsó könyveket hol lehet beszerezni?
- Elektromos orrszívó vs. orrszívó-porszívó! Melyik hatásosabb, melyiket érdemes beszerezni? Érveket, ellenérveket várnék.