Abban a kórházban ahol születtem, ki lehet deríteni, hogy pontosan hány órakor születtem? (tudásbázis)
Érdemes annak a kerületnek a levéltárában ill. irattárában kérdezősködni, ha tényleg nincs már meg ahol születtél, vagy még az is lehet valamelik kórház "bekebelezte".
Hogy több mint 40 éves irat megvan e...talán..azt tudom, hogy pl: 25 éves irat ahol én születtem, megvolt:-D (Óra perccel)
szia! ha emlékszel a személyi számod 4 utolsó számjegyére, abból az első 3 számjegy, hogy aznap hányadikként születtél.
Lásd wiki:
A személyi szám úgy nevezett „beszélő szám”, azaz struktúrája van. 11 decimális számjegyből áll és M ÉÉHHNN SSSK alakú.
Az SSS az azonos napon születettek megkülönböztetésére való.
A K ellenőrzési célokat szolgál. A többi számjegyből kell képezni. Egyszerűbb hibák, elütések detektálhatók a segítségével. Ld. alább.
Kis segítség nekem 415, ez nálam már délután fél5 volt.
Hát akkor nem biztos,hogy ezt felírták:(((
De anyukád kb.se tudja,hogy reggel,este,stb.volt?Akkor azért szűkíthető a kör.
Ez egy szülészeti klinika volt valahol a XX. kerületben. Az sem biztos, hogy létezik még, mert a neten nem sikerült rájuk találni. :(
Az én történetem 45 évvel ezelött kezdődött....
NA, most látom, hogy elírtam. :)
Szóval: IDŐPONTOM :)
Sziasztok!
Érdekel az asztrológia, az aszcendensemre nagyon kívááncsi lennék.
Amikor születtem az anyukámak nem volt fonos, hogy megjegyezze hány órakor láttam meg a napvilágot.
Arra gondoltam, kinyomozom mgam.
Mit gondoltok, ha bemegyek a szülészetre -ha még egyáltalán létezik!- ott kiadják nekem ezt az infót? Egyáltalán tudnak ebben segíteni?