Ab King Pro vagy Easy Shaper? Melyik a jobb? (tudásbázis kérdés)
Szio!
Valaki, aki Ab king, vagy Trainer, vagy bármi ilyesmi tulajdonosa tudna nekem írni arról, hogy összecsukva mekkora helyet foglal? Sajna panel-lánynak ez az adat is fontos! :)
Szia!
Ajánlanám az AB pro-t. Ua, mint a TOP SHOP-os AB KING PRO. Tegnapelőtt rendeltem az Aktívsport oldaláról, tegnap már meg is jött, szuper! Mellesleg 12990,- az ára és ingyen házhoz viszik.
Üdv: Tralla
Sziasztok,
En nem ismerem sem az easy shapet-t, sem az ab king pro-t. Viszont mindkettorol jokat irtok itt a rovatban.
Nekem a hasamrol kellene elsosorban leadnom.. valamint a derekambol, fenék s combomrol is. Melyiket javasoljátok jobban?
Hol lehet nagyon kedvezoen hozzájutni...?
S milyen áron ?
Szeretnék venni.. de még nem tudom melyiket.. s természetesen olcson... akár alig használtat is ! :) )DVD, fuzet is kellene majd hozzá.)
A válaszokat a privire várom!
Köszönöm a segitséget!
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy van-e különbség az aktivsportos Ab pro hastréner és a Top Shop Ab king proja közt, mert az elöbbi lényegesen olcsóbb??
Köszi a választ!
Nekem easy shaperem van és imádom! Azért jobb mint az ab king, mert az egész testedet formálhatod vele.
Ja és olyan nincs, hogy izmosodsz, de nem fogysz!
Mivel a háj az izom fölött van, előbb el kell égetnie a testednek a zsírt, hogy az izom növekedni tudjon! Ezt több orvos mondta már nekem! Ha a zsírszövetek lazábbak, akkor előfordul, hogy egy kis ideig előbb izmosodsz és nem fogysz annyit, de ez csak egy rövid átmeneti állapot.
Sziasztok!
Magyar nyelvű AB King Pro használati útmutatót, DVD-t keresek.
(másolt, szkennelt, letölthető változatban ...stb.)
Előre is köszi!
Easy shaper mérete 25x90x60cm Kis helyen elfér !
1 hetet használtam nekem rövid a magasságomhoz úgyérzem!Ajándékba kaptam.
Szerintem jobban megdolgoztat, mint a sima felülés.Persze a pontos mozdulatokkal végzett nagy sorozatszámú sima felülés se rossz.
Ez a gép ilyen amatőröknek segít sokat, mint amilyen én vagyok!!!!
sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy ezekkel a gépekkel mennyivel hatásosabb a hasizom-erősítés, mint a sima felülésekkel?
Valaki segítsen!!!
Szeretnék vásárolni egy AbKingPro-t. Több adatlapon is láttam az egyik ismerőskeresős oldalon, hogy ezt használják és nagyon szép a hasuk. Én Tesco-s újságban láttam kb.12000 Ft-ért. Csak az lenne a probléma, hogy fogalmam sincs. A Tesco-s ugyan olyan jó-e mint az amit duplájáért árulnak a tévében.
Valaki! Valaki!
Pussz
További ajánlott fórumok:
- 5 Mins Shaper fitneszgép tapasztalatokra lennék kíváncsi
- Easy shaperhez gyakorlatok
- Szerintetek az Ab Rocket, Ab King Pro vagy az Ab Trainer használ jobban? És az úgynevezett Vibra Tone-ról mit gondoltok?
- Van valakinek Easy Shaper használati útmutatója?
- Easy shaper vagy Slim shaper? Melyik hatásosabb?
- Melyik jobb termék a tv shop-ból a form shaper vagy a tv product-nál a form shaper? Ugyanúgy néznek ki, de az egyik olcsóbb.