5 Mins Shaper fitneszgép tapasztalatokra lennék kíváncsi (beszélgetős fórum)
Szia.
Nagyon jó a gép, és nagyon sokat használ. Nem bántam meg, hogy megvettem. És igen, pár hét elteltével már ment le a derekamból :)
Persze, azzal tisztában vagyok, hogy első körben hízás is lehet, mivel izmosodok. Csak itt arról van szó, hogy amíg másik írják a fórumon, hogy 1 hó alatt -3-5 cm között megy le a csípő, addig én 2 centit híztam oda. Ez azért 3 hét alatt nagyon durva :(
Természetesen nem hagyom abba, továbbra is folytatom és várom az eredményt :)
A poén az, hogy kb meg sem érzem. Legelső alkalommal volt nagyon izomlázam 2 napig, de akkor rádolgoztam, és most is van, hogy kihagyok egy napot, de leginkább naponta csinálom. Max, ha nyújtózkodom, akkor érzem nagyon a hasizmaimat, hogy ezt nem kéne, mert fáj, de a hétköznapokban semmi, meg sem érzem. Már most végig tudom csinálni 5 percig, bár nagyon nehéz...
Figyu, ez nem szokatlan! Nézd csak:
Ne keseredj el. Csak folytasd!
Milyen egyébként? Nagyon meggyötör?
Nahát ma eléggé kiborutam.
3 hét edzés után ma megmértem magam. Plusz 2 cm a fenekemen, csípőmön és derekamon, illetve plusz 1,5 kg. :(
Lehet széken ülve is a lábakat emelgetni, akkor a nyakad biztosan nem mozog.
Vagy akár fekve is, lábat emelni és nem felülni.
Jól hangzik!
Vajon az oldaladat fogod-e érezni holnapra?
Valahol a neten rengetegféle gyakorlatot találtam rá, biztos lehet még összeszedni talán a hátra is. Az sokat számít, én már koromnál fogva érzem is. Muszáj a hátizmokat erősíteni. különben kockás hasú púposak maradunk... :)))
Na sikerült végre ma nekem is kipróbálnom :)
Egyértelműen tök jól megdolgoztatja a hasat és a lábat. Többit szerintem nem....de nem baj, nekem pont elég ez a kettő, ezért is vettem :)
Szóval örülök neki nagyon :)
Lassacskán már várható a futár!
Olyan kíváncsi vagyok már!
Akkor tökéletes lesz a masinád!
Én szeretem a Bázist, régen is számolással fogytam, most meg számolni se kell, megteszi a rendszer. Már csak súlyt tartok és ott is beszélgetek. :-D
Sajna én ezt a kalóriaszámolgatásos dolgot nem tudom betartani. Egyrészt mert sosem fogyókúráztam, és nem is akarok, másrészt a munkám sem teszi lehetővé, hogy normálisan étkezzem....
De amúgy is szerencsére 175 cm és 60 kg vagyok, szóval formálódni és feszesíteni szeretnék, nem több ruhamérettől megszabadulni :)
A Kalóriabázison ezt írta ma valaki:
"Három hónapja vagyok Bázis-tag. Azóta sokkal jobban érzem magam, rengeteg energiám lett. :)
Az eredményeim: -4,9 kg, -7 cm csípőből, -11 cm mellből, -10 cm derékból.
Jó 2 ruhaméret ment le. Minden cuccom lóg rajtam. Mehetek vásárolni! ;)
BMR felett eszem kicsivel (0.25 kg/hét), és itthon tornázom (fitness blender- imádom), néha bringázom."
Az edzés, amit emleget, gép nélkül van.
Facebookon van egy oto chilis csoport, ahová én is csatlakoztam. Ilyenekről számolnak be egymásnak:
Havi jelentés: 4964 db gyakorlat (3as fokozaton), 151 perc chilizéssel töltött idő, - 1,5 cm, - 2 kg, 0 nap kihagyás. Nem nagy eredmény, de elszánt vagyok.
Persze türelmetlen vagyok, mikorra várod? :-D
Aznap már ki is próbálod majd?
További ajánlott fórumok:
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Jutalmazás, büntetés.Kíváncsi lennék arra, ki hogyan jutalmazza és bünteti gyermekék? Szükség van-e rá?
- Véleményekre lennék kíváncsi
- A véleményetekre lennék kíváncsi lakásbérleti szerződéssel kapcsolatban
- És ki miért vállalná 45 évesen a babát, ha véletlen állapotos lenne? Erre is kíváncsi lennék.