Easy shaperhez gyakorlatok (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Létezik DVD ehhez a csodagéphez csak nem tom beszerezni.Ha valaki tud segíteni szívesen fogadom.Már vagy három éve vettem de nem igazán használom.Ha lenne hozzá DVD talán rászánnám magam.Húsz perces a DVD lenne valami ami motivál és nem hagynám abba rövid (2perc)időn belül.
Sziasztok!!!!
Eladnám vagy cserélném Easy Shaperemet Leg Magic vagy Trénerre!!
Tud valaki segiteni!??
Köszi:INoémi
Sziasztok!
Eladó egy összeszerelt, kb. 3 alkalommal használt Easy Shaper, budai átvételi lehetőséggel!
Infók priviben!
Sziasztok!
Nekem is van topshop-os 27 200 Ft-ot adtam érte egy + erősebb ellenálló pánttal, ami nehezebbé teszi a gyakorlatokat.
Sajnos a helyhiány miatt nem tudom használni, kb. 10x tornáztam rajta, mostanában csak törölgetem a portól sajnos.
Van 2 gyereke, akik ha szétrakom a gépen egyből ott vannak, és már be is felyeztem.
SAjnos a 2 éves kisfiamnak sikerült lepattintani az egyik forgónál a burkolatot, ami szerencsére csak szépséghiba.
Ha esetleg valakit érdekli a gép, én eladnám.
Privátba megírom az email címem, és küldök képeket is, ha kell.
Ára: 15000Ft
Üdv.: Klau11
Sziasztok!
Most szereztem be egy "easy body shapert" akciósan:-) Érdekelne, hogy van-e valakinek hozzá DVD-je, kazija, ami tartalmaz gyakorlatsorokat?
Egyébként milyenek a tapasztalatok?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Az anyatej és az elválasztás gyakorlata
- Legjobb lábvékonyító/formázó gyakorlatok?
- Mi a különbség a zsírégető és az erősítő gyakorlatok minősége és mennyisége között?