A X.-en lakom, állandó viszatérő "vendégeim"a denevérek.Hogyan tartsam őket lakáson kívül? (tudásbázis kérdés)
Borzasztó!
Ha nem kufircol sehol, biztos kiment. Bár én napokig nem aludtam a szobámban, mikor berepült :)
Olyan rémséges kis jószágok! És mekkora szárnyuk van!
most olvastam a kommenteket,hogy az istenbe mennek at a szunyoghalon?
komolyan nem ertem...
Tegnap hozzám is berepült egy. Én voltam a hunyó, mert tárva nyitva hagytam az ablakot.
Nyitva hagytam az ablakot, és másik szobában aludtam, eltelt egy nap, de ma sem alszom ebben a szobában.
Vagy kirepült, vagy még itt van, vagy elpusztult. (32 fok van egész nap ebben a szobában, nem hiszem hogy szomjan bírná itt sokáig)
Sziasztok!
tudom, régebbi a fórum, de segítsetek légyszi!!!panelház 4. em-én lakok. tegnap este éjfél körül a bukóra nyitott ablaknál beszabadult hozzám először egy, majd mégegy denevér. Össze-vissza repkedtek a szobában, majd nagyra nyitottuk az ablakot, és hajnali 1 körül lementünk a ház elé, mert kisebb sokkot kaptam. úgy egy óra múlva mertünk visszamenni. akkor már nem repkedtek, becsuktuk az ablakot, abban a reményben, hogy biztos kimentek. én még egy órát fent voltam, nem "jelentkeztek". de most is attól félek, hogy csak bebújtak valahova. bár nemsoká éjfél.szerintetek, ha majd 1 nap eltelt, már előjöttek volna? vagy ezek hány napig bírják vadászat nélkül?ááááááááá nem merek aludni........
Szia!
Mint köztudott, a denevérek nem szeretik a fényt.
Valami éjszakai, spórolós üzemmódos megvilágításra gondolok.
na,és legutóbb meg egy hatalmas postagalamb jött be hozzám...
Az üzit nem olvastam el,de végül eltüntették helyettem..
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Szerintetek normális az állandó pépes széklet, illetve állandó hasmenés inger ami már egy éve tart?
- Segítsetek! Vasárnapi vendégeim részére egyszerű recepteket keresek!
- Gyűlölöm a denevéreket. Mióta berepült egy a szobámba,...
- Elleptek minket a denevérek...