A Wella hajfesték szerintetek mennyire jó? (tudásbázis)
Én pont tegnap próbáltam ki a Wella-nak a Wellaton Permanent Colorant Mousse hajfestékét, és azt kell hogy mondjam hogy nem jó. Egyáltalán. Pedig már nagyon régóta festem én magam a hajam, sok típusú és márkájú hajfestéket kipróbáltam, de ez a fajta nem nyerte el a tetszésem. (Pl.:nem egyszerű a használata, és az illata sem jó).Nekem ami nagyon jó, az a Schwarzkopf Color Mask, L'oreal Sublime Mousse, eddig.
Persze hozzá kell tennem, hogy a Wella-nak csak ezt a fajtáját használtam, lehet hogy a többi nagyon jó.
Na azért szerintem nem mindenki ugyanarra a festékre gondol. Mert ugye van a Wella coleston perfect, ami professzionális termék, és össze sem lehet hasonlítani a bolti dobozos Wellával. Hiába ugyanaz a gyártó.
Én ugyan nem ezt használom, mert elég drága a vendégeimnek, de volt hozzá szerencsém, és szerintem jó minőségű.
Arról meg, hogy káros-e vagy sem: minden vegyszeres beavatkozás árt a hajnak valamennyire, de hogy éppen mennyire, az a hajtól függ.
sztem,ha "jó minősségű" a hajad, semennyire.
nem egy csúcs hajfesték, én is azt használtam és nem töredezett tőle. monnyuk időnként nem árt egy pakolás,mint minden (festett)hajnak.
Köszi.
Esetleg valami hasznosabb válasz vkitől?
Vagy ha valaki profi a hajfestékek számomra kusza világában...hát igazán segíthetne. :)
Ha van a wellánál jobb, ami nem csinál gondot a hajammal hosszú távon és színben is ok, akkor légyszi írjátok meg. Köszi Lányok!
Nem akarom hogy a hajfesték tönkrevágja a hajam.
Az alapszinem sötét barna és mivel nem szeretek szolizni meg napozni, az alapszinem sápaszt.
Egy fodrász azt tanácsolta, világosítsunk 2-3árnyalatot.
Tök jó lett és nagyon szeretem az új hajszínem.
Wella 8/38 al lett festve a hajm.
Szerintetek a 3hetenkénti tőfestéstől mennyire kell féltenem a hajam?
További ajánlott fórumok:
- Milyen hajfestéket használsz, és mennyire vagy vele elégedett?
- Milyen hajfestéket ajánlanátok, ami tartós és valamennyire ápol is, már ha van ilyen?
- Melyik a jobb hajfesték wellaton vagy pallette?
- Hol lehet wella koleston perfect hajfestéket kapni Bp-en? (Nem inetes boltban)
- Étcsokoládé színű hajfestéket vennék, szerintetek melyik a legjobb?
- Milyen lett a hajszíned a Wellaton, mogyoróbarna hajfestéktől?