A vonzás törvénye, mint életforma! (beszélgetés)
A türelem hozzászólást terem...:-)
És a vonzás törvényénél is fontos, hogy az ember ne rontsa el türelmetlenséggel. :-)
Én csak akkor kukk be, ha feljön a topik, de olvasás szintén szoktam csak. Szerencsés vagyok, nekem genetikai adottság a "vonzás törvénye", de a xart is bevonzottam néha-néha, ez tény. :)
Amit megtanultam, ne féltsd, ami a Tiéd... gyerek, pár, akármi, mert ha félted, elviszik... :))... sérülten ne kezd új kapcsolatba, mert egészen tuti, hogy sérült embert vonzasz be, és míg Te tán meggyógyulsz (szintén genetika), a másik nem biztos...
... meg illlyen apróságok... ;)
Sziasztok!
Elolvastalak benneteket, jó volt Veletek lenni
kár, hogy elmaradtatok!...
Remélem még vissza jöttök és nem mentetek túl
messzire!?...
Szerintem pont emiatt van sok "elakadás", mert valahol nem mindenkinek ugyanaz a sorsa, feladata, és a vonzás mindent behoz, azt is, ami nem minket szolgál, ha "jól csináljuk".
Ha kétségem van, akkor érdemes belemenni, hogy mi is van mögötte. Nem hiszem, hogy a gazdagság az út a boldogsághoz, de azt sem, hogy akadályozná. Ismerek boldogtalan gazdagot, aki folyamatosan fél. Mi sokkal boldogabban élünk, de ettől még szeretnék anyagilag jobban, kiegyensúlyozottabban élni, és nem gondolom, hogy hátrányomra lesz, ha megkapom. Mindazonáltal nem vágyom nagy extrákra, nem akarok milliárdos lenni, mert számomra nem lenne értelme a horror-sok pénznek.
Azt rontjuk el, hogy beletesszük a nem-eket a rendelésbe.
Nem akarok kövér lenni---- kövér akarok lenni :)
Az leszel.
Helyette: karcsú akarok lenni---- az leszel. :)
Tényleg fontos téma. Elvileg mindig működik, csak nem mindig jövünk rá, mit rontunk el.
Na meg amit kérünk, aztán megkapjuk és vagy észre sem vesszük, hogy az az, vagy kiderül, hogy nagyon nem erre van TÉNYLEG szükségünk...
Igazad lehet.
Kár, hogy leült ez a topic, nagyon érdekel a téma. Sokszor úgy érzem, hogy működik, de aztán van sok csalódás is. A könyvet mondjuk nem olvastam, a filmből is csak keveset láttam.
Ne idegeskedj, ez a nő tényleg minden fórumban, mindenkibe beleköt, ok nélkül. Szörnyű, hogy ez az egyetlen öröme, hogy másokkal gonoszkodik. Ne foglalkozz vele, nézd levegőnek, annyit ér, ugord át a hsz-eit. Kicsi az ő világa.
Szép napot mindenkinek, csupa kellemes bevonzott vággyal! :P
Érdekes pont itt pont ilyeneket olvasni. :-)
Szerintem mindenkinek életforma a vonzás törvénye, csak a legtöbb ember nem tud róla, ha pedig valaki nem ismeri a játékszabályokat, akkor sokkal rosszabb a játék kimenetele, eredménye.
Még tudatosan sem mindig sikerül a legjobbat kihozni. :-)
Szia! :-)
Ne húzd fel magad,nem éri meg.A pici fiad sem érdemli meg,hogy idegeskedj mások miatt.Olvastam,miről volt szó,tedd magad túl rajta,és ne méltasd válaszra sem az ilyen megjegyzéseket.
Minden fórumon vannak emberek,akik e módon élik ki magukat...ráérnek nagyon.Nem kell velük foglalkozni.
Készülj csak szépen karácsonyra,amikor is lefotózod majd a gyönyörű barna hajú kisfiadat...:-))))
Puszi!
Lennél szíves békén hagyni? Én nem voltam Veled bunkó egyszer sem és nem ártottam. Nem érdekel a véleményed.
Köszi!
Szia!
KisGabica vagyok, töröltem a regisztrációmat bizonyos emberek miatt.. :)
Láttam a Némó nyomában c. rajzfilmet. Abban is vöröses/narancssárga volt a halacska, és tudom, hogy különc volt a kacska úszóival... :)
Erre akarsz kilyukadni? :)