A visszértágulatról általában (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A visszértágulatról általában
Köszönöm Neked ezt a cikket!
Tehát mozgás és pihentetés.
És mi a véleményed a vadgesztenyéről? (Nekem orvos írt föl kapszulákat...)
Köszi, előre is!
Köszönöm szépen, nagyon hasznos cikk. Mondjuk az ismeretségi körünkben teljesen vegyes embereknek van visszértágulata, tehát nekem abszolút nem tűnt női betegségnek.
Én genetikusan örököltem: nagytatámnak 19 éves korában volt az első műtétje. Sose volt kövér, viszont minimum 190 centi magas, nagyon alacsony vérnyomása van és rövidebb az egyik szívbillentyűje. Nekem mostanában jöttek ki, főleg a jobb lábamon. Szobrásztanuló vagyok, és azon kívül is ha dolgozom valamit, akkor az is nyilván vagy ülő vagy álló (aránylag kevés más alternatíva van, bár az ember kreatív lény, megoldja). Nálam a nagyatyai tényezők közül csak az van meg, hogy én is magas vagyok és aránylag alacsony a vérnyomásom - szerencsére szívrendellenességeket nem találtak eddig.
Köszi a cikket, szépen leírtad a tudnivalókat!
Sajnos, nekem is visszeresek a lábaim, anyukámtól örököltem. Tavaly februárban voltam injekciózáson, de ha nem történik valami csoda, hamarosan újra mehetek.
Éppen ma olvastam egy spary-ről, ami állítólag eltűnteti a visszereket, javítja a véráramlást. Hát, elég hihetetlennek tűnik, nem tudom mi belőle az igazság.
Köszönöm szépen a cikked!
Épp a napokban kezdett el foglalkoztatni a téma. Apró lilás kis vénácskákat fedeztem fel a combomon...
Nagyon várom a következő részt.
Ugrás a teljes írásra: A visszértágulatról általában
További ajánlott fórumok:
- Hány órát alszol általában?(éjszaka)
- A férfiak általában minden nő ismerőst felköszöntenek nőnapon, vagy csak azokat, akik közel állnak hozzájuk?
- Androidos mobilokról általában...
- Gondolkodó - Mi foglalkoztat általában, és mi bánt és minek örülsz MOST?
- Miért van az hogy a pénzesebb pasik (30-38 éves) általában jóval fiatalabb (20-28 éves) gyönyörű, bombanőt választanak maguknak?
- A hónap hanyadik napján jön a családi általában? Vagy ez nem fix dátum sose?Te kaptál már ebben a hónapban?