A veszekedések "slágerlistája" (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ha hiszitek ha nem TÍZ éve nem veszekszünk!!
Azelőtt szinte napirenden ment a vita.Betelt nálam a pohár amikor otthagyott és az udvaron is folytatta.
Én így:-na figyelj ide!Már mindent elmondtunk egymásnak.Semmi új nincs.Ez nem holtomiglan-holtodiglan hanem ÉLETFOGYTIG tartó kapcsolat.
Gondolkozz! Lehet normálisan és kulturáltan élni.
Lányok ez bevált.Imádnak hozzánk jönni,mert itt olyan nyugi van.Kedvesség.
hm, nem jut eszembe semmi....:)
semmi komoly...
"Már megint mikor fekszel le, addig én sem tudok aludni" = Ő (pár perc múlva hangos horkolás)
Egy óra mulva kitotyog álmosan: "még mindig azt a hülye gépet vered? Mondtam már, h addig nem tudok aludni, míg be nem jösz!" -Ő balra el, majd percek mulva ütemes horkolás.
Erre én: hallgatok, egyszer csak megúnja!
-Pénzen /mert már megint hová lett a fizu/
-Nincs só a kajában:-) /Most mit csináljak ha édesebben szeretem/
-Vezetés /a hátsó ülésről másképp festenek a dolgok/
-
1 netezés
2 haverok
3 gyerekek zajongása
4 anyósék
csak ha nincs kaja ,
maskeppen semmi baja azt csinalok amit akkarok
de nagyon edes a hazimunkaba rengeteget segit
1. anyagiak (Pl.: úgy megsértődik mint egy gyerek ha szeretne valamit és azt mondom nincs rá pénz. Vagy én morcogok mert már meg is vette és most máson kell behozni az árát.)
2. gyerekek (Ki hogy neveli/ nem neveli őket)
3. rendrakás ( Született rendetlen aki elvárja hogy rend legyen körülötte.)
4. családtagok ( Após, anyós mit szólt be)
5. féltékenység
6. vezetés! ( Mikor kell csúsztatni a kuplungot, mikor kell visszaváltani, stb...Volt már olyan hogy valamiért letolt és amikor ő csinálta ugyanazt meg akarta magyarázni hogy azt néha mégiscsak úgy kell.)
7. haverok ( Csak akkor tűnnek fel amikor buli van vagy segítség kell nekik. Ha meló van akkor épp nem érnek rá.)
8. ital (Szerinte egy férfinak igenis ki kell engedni néha a gőzt de én útálom ha részegen közeledik/kötekedik.)
Hú, hát ez így rengetegnek tűnik. Persze hol ez a téma, hol az. És sokszor nem is veszekszünk igaziból csak vitatkozunk. A veszekedés az már haragból jön.
Valszeg az is a bajok forrása, hogy én otthon dolgozok, vállalkozásban, de tényleg DOLGOZOK! Van amikor nem 6-8 órát, hanem 10-12-t amikor hajtás van. De ő úgy gondolja, hogy emellett simán bele kell, hogy férjen, hogy én pakolászok.
Mondtam neki,hogy "Szivecském ha majd eltartasz, és nem kell dolgoznom, akkor majd számon kérheted rajtam a rendet, tisztaságot, addig viszont amíg te így állsz a házimunkához, egy szavad sem lehet!"
Lehet, hogy velem van a baj, de többre vágyom, mint a házitündér szerepe... Mégis lassacskán annak érzem magam. Persze tudom, hogy a házimunka elsősorban női feladat, nincs is ezzel gond, megcsinálom amit kell, de ezt ne használja ki!
1.anyósék
2.rendrakás
3.dohányzás
De amugy imádjuk egymást:-))
Ezt én is nagyon utálom! Ilyen rendetlen embert nem találni még egyet, mint a drága férjecském! Ott rak vagy vesz le mindent, ahol épp áll. Ebből kifolyólag az egész lakás bermely részében találni egyet-egyet a pólójából-zoknijából, kávéspohárból, túrórudis-papírból, stb. Nem arról van szó, én se a rend és tisztaság mintaképe vagyok, időnként elpakolok magam (és persze Ő) után. Azon tudom magam a végletekig felhúzni, amikor előadja, hogy mekkora kupi van itthon, pedig ő nagyon szereti a rendet.Az oké, azt ő is tudja, hogy csinálni nem csinálja. Hát én meg nem vagyok háztartási robot! És haza jön, én meg ugráljak körülötte mint egy csicska!
Bocs lányok, hogy így kiborultam, de azt hiszem nálam épp most telik csordultig az a bizonyos pohár.... Lassan robban a bomba. (Na majd akkor tényleg lesz itthon kupi! HIHIHI)
Ti hogy tudjátok rávenni a párotokat, hogy minimális szinten legyen önellátó, rendtartó?
Várom az ötleteket!
:DDDDDDDDDD
Jóóó nagyon :)
További ajánlott fórumok:
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Aki azt állítja, létezik házasság veszekedés nélkül, az hazudik?
- Vita, veszekedés, megoldás?
- A szerelmed egy veszekedés alkalmával (annak hevében) lek*váz, hogy reagálsz?
- Hány nagy veszekedést élhet túl egy kapcsolat?
- Mit tegyek?3éve ismerem a páromat(ebből 14 hónap házasság)8 hetes a kislányunk, állandóak a veszekedések, nem akarom, hogy ebben nőjjön fel!